Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Aesthetix

Värmeljus

Aesthetix tillverkar digitala signalkällor och sofistikerade, rörbaserade förstärkare med musikalitet i världsklass. Produkterna handbyggs ifrån faciliteterna i Moorpark / Californien, där man idag erbjuder sina kunder ett komplett utbud i två serier.

Jupiter är kompromisslösa konstruktioner där signalvägar, förstärkning och strömförsörjning isoleras och separeras fullt ut i syfte att nå maximal prestanda. I serien ingår ett analogt försteg (Callisto) samt en RIAA-förstärkare (IO). Modellerna är moduluppbyggda och uppgraderingsbara i takt med att kraven och nyfikenheten ökar, och i toppmodellen Eclipse kan även utförandet skräddarsys av dig som kund.

Saturnus är en komplett serie produkter bestående av de digitala signalkällorna (Saturnus/Pandora), förstegen (Calypso/Janus), den helt nya allt-i-ett förstärkaren (Mimas), RIAA-förstärkaren (Rhea) och de mäktiga slutstegen (Atlas) – vilka kan fås i både stereo- och monoutförande. Resultatet är diskreta, pålitliga och högpresterande produkter av mycket hög klass.

Aesthetix produkter ges återkommande lovord och ständiga utmärkelser världen över i branschpress, liksom av musikälskare som kommit långt i utforskandet av sitt intresse för musik och ljudåtergivning.

Vänligen kontakta oss för ett besök och en i högsta grad levande musikupplevelse.

NYHET 2018 | Aesthetix Mimas

Aesthetix Mimas

Aesthetix Mimas är en integrerad rörhybrid med DAC och RIAA som tillval, och en mycket efterlängtad nyhet hos oss. Förstärkaren har redan fått ett fantastiskt mottagande (inklusive en övertygande recension i Hifi & Musik under våren 2018) och kompletterar vårt utbud av allt-i-ett förstärkare på den högre nivån.

Läs mer om Mimas här.

Priser

Du hittar den fullständiga prislistan hos distributören Stylus.