Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Brinkmann

Helmut Brinkmann inledde sin karriär som professionell konstruktör av förstärkare och skivspelare för mer än 30 år sedan. Bakom familjeföretaget vilar en sällsynt passion och dedikation, där resultatet är diskreta produkter med en precision och finish i särklass.

Brinkmann uppmärksammas ofta för sina skivspelare, där toppmodellen Balance har förfinats under drygt 25 år. Sedan introduktionen har den utgjort den referens musikälskare och kritiker världen över ständigt återkommer till när världens bästa skivspelare ska koras.

Vi har den kompakta, fulländade skivspelaren Bardo på permanent demo tillsammans med tonarmen 10.5 och Pickupen Pi. Vi har även den integrerade förstärkaren Integrated samt RIAA:t Fein på plats i våra showroom.

Vänligen kontakta oss för ett besök.

 

Brinkmann

Produkter

Vänligen besök Brinkmann eller distributören Stylus Audio för mer information om det kompletta produktutbudet. Är du intresserad utav någon av de övriga produkterna ifrån Brinkmann? Kontakta oss så diskuterar vi lösningar.

Priser

Du hittar den fullständiga prislistan hos distributören Stylus.