Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Sök


Innehåll


© Perfect sense 2018

Dutch & Dutch

All inclusive

Framtidens högpresterande musiksystem innebär för många en allt-i-ett lösning som förenar välljud, flexibilitet och enkelhet. Ett system för njutning och avkoppling när vardagen sover, lika mycket som ett system som alla i familjen kan använda.

Dutch & Dutch ansluter sig nu till denna framåtblickande familj produkter med en systemlösning på den högre nivån, där man i två stereohögtalare har byggt in all den teknik som gör det möjligt.

Streaming ifrån musiktjänster som Tidal görs direkt ifrån din mobil eller platta via den bästa tjänsten för uppspelning och utforskande av musik som existerar idag – Roon. Systemet erbjuder kraftfull förstärkning med hjälp av modern och effektiv förstärkarteknologi i kombination med intelligenta DSP-lösningar med möjlighet att effektivt anpassa systemet efter rummets förutsättningar och akustiska utmaningar.

Man erbjuder två modeller:

8C är en kraftfull referensmonitor med separata, aktiva element för diskant (250W) och mellanregister (250W) samt dubbla baselement i en isolerad bakre kammare med dedikerad förstärkning (500W). Denna modell erbjuder även det man kallar “Boundary coupling”, vilket kortfattat möjliggör maximerad kraft och kontroll vid placering väldigt nära främre vägg utan risk för basproblem. Teknisk specifikation (8C). Manual (8C).

8M är en något enklare version med separata, aktiva element för diskant (100W) och mellanregister/bas (250W) utan “Boundary coupling”. Teknisk specifikation (8M). Manual (8M).

Båda modellerna går att få med frontbaffel i svart eller vitt och sidopaneler i ljus eller mörk ek.

Mer information hos tillverkaren.

Vänligen kontakta oss för mer information.

Dutch and Dutch

Dutch and Dutch

Martijn Mensink (Dutch & Dutch) ger en introduktion till Model 8C

Beskrivning

Dutch & Dutch 8C
Teknisk specifikation
Manual

 

Dutch & Dutch 8M
Teknisk specifikation
Manual

 

Vänligen besök tillverkaren för mer information och en översikt av produktutbudet.

Priser