Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Magico

Högteknologiska mästerverk

Magico tillhör en av high-end världens klaraste lysande stjärnor. Med raffinerad högteknologi och unika konstruktionslösningar tillverkar man kompromisslösa högtalare för kräsna entusiaster som kräver full insyn i det musikaliska materialet. Byggkvaliteten är enastående hög, med helgjutna stommar i aluminium och egenutvecklade element i kolfiber.

En Magico accelererar snabbare, bromsar effektivare och avslöjar varje skiftning i vägbanan på ett sätt som ingen annan. Med rätt matchning av elektronik och kringutrustning så är det extremt svårslagna högtalare för de som är ute efter det bästa marknaden har att erbjuda i det allra tyngsta segmentet.

Magico S1 finns för demonstration i vårt showroom, vilket är en nyligen lanserad modell med alla de attribut som gör tillverkaren unik.

Välkommen att kontakta oss för en provlyssning i den högre skolan.

 

Magico S1

 

Produkter

Magico S1 finns för demonstration i vårt showroom. Vänligen besök Magico för mer information om det kompletta produktutbudet. Är du intresserad utav någon av de övriga produkterna i sortimentet? Kontakta oss så diskuterar vi lösningar.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00