Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Sök


Innehåll


© Perfect sense 2018

 

Simaudio Moon

Mänskliga kanadensare

Simaudio Moon är en av de mest hyllade tillverkarna av musikanläggningar och elektronik i det övre segmentet under det senaste decenniet. Med stor omsorg och precision skapar man moderna, eleganta produkter med en återgivning där kvaliteter som homogenitet, värme och naturlig upplösning premieras framför klinisk granskning av materialet. Resultat är alltid engagerande, där instrument och röster ges en självklar och organisk kvalitet. Det här är elektronik som passar i många system, tilltalar flera smakriktningar och är lätta att matcha med dina övriga komponenter.

Vi har Simaudio Moon 650D (DAC/CD/m.m.) samt den integrerade förstärkaren 600i för demonstration ifrån referensserien Evolution. En komplett kombination med prestanda av mycket hög klass för dig som söker en kompakt, användarvänlig och elegant anläggning.

Vänligen besök distributören Stylus eller Simaudio Moon för mer information om Evolution-serien.

Välkommen att kontakta oss för en uppvisning i musikåtergivning, estetik och handhavande utöver det vanliga.

 

Simaudio Moon

Våra demoprodukter

Simaudio Moon 650D

650D

DAC/CD

Simaudio Moon 650D är en fullvärdig DAC med CD-transport av högsta klass ifrån referens-serien Evolution. Detta är en mycket transparent och musikalisk signalkälla som aldrig ställer sig i vägen för musiken, där resultatet blir en hög grad av genomskinlighet och ett fritt flöde med låg grad av negativ påverkan. Självklart har enheten alla tänkbara digitala- och analoga ingångar, allt inhyst i det specifika Evolution-chassit.

Priser

  • Simaudio Moon 650D (DAC/CD) 78.000 kr

 

Vänligen kontakta oss för aktuellt pris, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Simaudio Moon 600i

600i

Integrerad förstärkare

Simaudio Moon 600i är en integrerad förstärkare av högsta klass ifrån referens-serien Evolution. Detta är en kraftfull och i högsta grad transparent enhet, med målsättningen att släppa igenom maximalt av det signalkällan förmedlare. En unik design, kombinerat med en byggkvalitetet och en känsla i handhavande som få tillverkare kommer i närheten av, ger en mycket kompetent och attraktiv produkt som på alla sätt är ett seriöst alternativ till en dyrare och mer utrymmeskrävande för- och slutstegskombination.

Priser

  • Simaudio Moon 600i (integrerad förstärkare), 72.000 kr

 

Vänligen kontakta oss för aktuellt pris, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Priser

Du hittar fullständiga prislistor hos distributörern Stylus:

Moon Evolution
Moon + NEO

 

Vänligen kontakta oss för aktuellt pris, inbytes- och finansieringsmöjligheter.