Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Ansuz

 
Öppet fönster

Ansuz erbjuder lösningar för strömhantering, signalöverföring och resonanskontroll i form av kablar och strömfördelare samt tillbehör för elektrisk- och mekanisk avkoppling av komponenterna i din musikanläggning.

Man erbjuder idag ett komplett utbud av produkter i sju olika serier (X, P2, A2, C2, D2, D-tc och D-tc Supreme) ifrån instegsmodellen (X) till den extrema toppmodellen (D-tc Supreme).

Detta är ibland de mest välkonstruerade produkter vi har kommit i kontakt med, där kvalitetskänslan genomgående är väldigt hög. Som vanligt så är matchning och synergier i det egna systemet avgörande, där det här är produkter som man inte bör missa när ambitionen är att få ut maximalt ur sin anläggning.

Vi har Sveriges bredaste utbud av produkter ifrån Ansuz på plats för utvärdering och hemlån.

Läs mer om Anzus här.

Här kan du ladda ner (PDF) den kompletta produktkatalogen.


Priser

Här hittar du en aktuell prislista.

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00