Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Noga utvalt

 

Vi erbjuder utvalda produkter ifrån världens ledande tillverkare. Hos oss hittar du ett av Skandinaviens bredaste och mest intressanta utbud på den högre nivån.

Med helhetsupplevelsen i fokus så är vår målsättning att hitta den mest tillfredsställande lösningen för just dig utifrån behov, preferenser och budget.

Tveka inte att kontakta oss om det är något speciellt du söker som du upplever saknas i vårt utbud.

Nätverksspelare (streamer/server)

Aurender

Aurender

Digitala spindlar

Aurender är sedan ett par år tillbaka ledande inom lagring, hantering och uppspelning av din digitalt lagrade musik. Enheterna är i grunden datorer, kraftigt anpassade för att ge ditt musiksystem optimala förutsättningar för bästa möjliga ljudkvalitet.

Lumin

Lumin

Fullmatad

Lumin är en tillverkare som var tidigt ute på den digitala arenan, där man idag är en av de allra starkaste inom streaming på den högre nivån. I de flesta modeller så hittar du också mycket fina D/A-omvandlare vilket gör dem till kompletta digitala försteg.

Innuos

Innuos

Rip n’ play

Innuos erbjuder den smidigaste och enklaste övergången ifrån fysiska media (CD) till streaming och uppspelning ifrån hårddisk som vi känner till. Enheten rippar dina skivor helautomatiskt och kan strömma musik ifrån Tidal, Spotify, intern hårddisk eller NAS ifrån valfri mobil enhet. Mer eller mindre unikt för Innuos är också att du kan installera och använda både Roon server (Core) och klient (Endpoint) i en och samma enhet.

Antipodes K50

Antipodes

Fullmatad

Antipodes erbjuder streamers och servrar av högsta klass vilka är förberedda för Roon med en mycket hög grad av flexibilitet och konfigurationsmöjligheter med ett brett modellprogram.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Matrix Audio

Matrix Audio

Komplett

Matrix Audio erbjuder oerhört kompletta nätverkspelare och är vårt främsta alternativ för dig som har ett brett behov av funktionalitet, anslutningar och formatstöd.

Roon Nucleus

Roon Nucleus

Servrar optimerade för Roon

Roon Nucleus är den första serie servrar där hård- och mjukvara har optimerats fullt ut för Roon. Servrarna är helt fläktlösa och utan mekaniska delar och därmed knäpptysta i drift. De har också gott om processorkraft och ett mycket snabbt operativsystem vars enda uppgift är att ge Roon bästa möjliga förutsättningar.

Primare NP5

Primare

Modernt. Flexibelt. Elegant.

Primare erbjuder ett modernt ekosystem av modulära produkter på flera nivåer. Utbudet präglas av flexibilitet och elegans – oavsett om du söker en integrerad förstärkare eller streamer på en seriös instegsnivå, alternativt en mer ambitiös lösning med separata enheter som du kan leva och växa med.

Lindemann Limetree

Lindemann Limetree

Allt i en liten låda

Lindemann Limetree BRIDGE och NETWORK är minimalistiska streamers som du kan ansluta direkt till DAC (BRIDGE) eller förstärkare (NETWORK) i ditt system och strömma musik via Roon eller valfri UPnP applikation (Mconnect exempelvis) ifrån Tidal, Spotify etc.

CD/DAC

CH Precision

CH Precision

Ingenjörskonst

CH Precision är en Schweizisk tillverkare av elektronik i det absoluta toppskiktet. Grundarna kommer närmast ifrån Goldmund och Anagram technologies med gedigen kunskap inom digital- och analogteknik. Under de senaste åren så har man etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den allra högsta nivån idag.

MSB

MSB

Digitalteknik i framkant

MSB Technology har skapat sig ett grundmurat rykte som en av världens främsta tillverkare inom det digitala området på den högsta nivån. Många förknippar dem med en kompromisslöshet och utvecklingsnivå som få andra kan mäta sig med.

Playback Designs

Playback Designs

Auktoriteter

Playback Designs under ledning av konstruktören Andreas Koch är tveklöst en av branschens verkliga auktoriteter inom digitalteknik. Utöver att utveckla kompromisslösa produkter under det egna varumärket (Playback Designs) så konsulteras han även av andra tillverkare världen över, däribland Nagra och BAT (Balanced Audio Technology).

APL

APL

Gränslös realism

APL drivs av en briljant konstruktör i form av Alex Peychev. Samtliga produkter görs på beställning i liten skala, där endast de allra finaste av komponenter ifrån Lundahl, Duelund osv. används. Flera av modellerna är rörhybrider med en förmåga att förena högsta grad av naturlighet, flöde och homogenitet med extrem upplösning och definition. D/A omvandlaren DSD-MR tillhör tillsammans med CH Precision C1 vår absoluta referens.

Ypsilon

Ypsilon

Grekiska gudar

Ypsilon är en av de tillverkare vi respekterar allra mest. Med hjälp av innovativa konstruktionslösningar – där man ofta förenar transistorer och rör – så skapar man produkter med fantastisk prestanda, byggkvalitet och kvalitetskänsla.

Accuphase

Accuphase

Levande legender

Accuphase är en av hifi-världens mest respekterade, genuina och kvalitetsmedvetna tillverkare. Det här är tidlösa produkter för dig som värderar en naturlig, balanserad och rik återgivning där ingenting sticker ut eller avviker ifrån den musikaliska helheten.

Ayre_QX-5

Ayre

Hjärta och hjärna

Ayre representerar allt det vi tror på. Fokus på naturlighet och helhet framför (överdriven) analys, kompromisslösa och eleganta konstruktioner, möjlighet till löpande uppgraderingar och en aldrig sinande ambition att ständigt förbättra och förfina.

PS Audio

PS Audio

Allkonstnärer

PS Audio är idag en av de ledande tillverkarna av digitala källor där ”Direct Stream” serien av transporter och DAC:ar idag tillhör de allra mest intressanta och inte minst prisvärda produkterna i klassen.

Audionet PLANCK

Audionet

Forskning och framsteg

Audionet har en gedigen historia bakom sig med en stabil närvaro, och är idag en av de främsta Europeiska tillverkarna av hemelektronik. Nu tar man nästa stora steg i utvecklingen genom lanseringen av sin nya Science-serie.

Mola Mola Tambaqui

Mola Mola

Helt ärligt

Mola Mola tillverkar den mest transparenta, neutrala och ofärgade elektronik som vi känner till. Det här är lösningen för dig som söker total ärlighet mot källmaterialet, varken mer eller mindre – ”a wire with gain”.

CAD DAC

CAD

Jordnära

CAD har redan efter en kort tid övertygat flera av våra kunder om vikten av god jord. Upplägget är lika enkelt som flexibelt, där man erbjuder två modeller. En mindre med två anslutningar (GC1) och en större med totalt sex (GC3). Störst effekt får man vanligen genom att jorda hela anläggningen till en gemensam punkt parallellt med enskild jordning av i första hand digitala källor (streamers, servrar, DAC:ar etc.) följt av förstärkare.

Lindemann

Lindemann

All inclusive

Lindemann är en tysk tillverkare med över 20-års erfarenhet och ett gediget kunnande inom främst digitalteknik. Med sin musicbook-serie erbjuder man sofistikerade allt-i-ett lösningar för den som söker kompakt välljud i en mycket elegant, modern och flexibel förpackning.

C.E.C.

C.E.C.

Modern tradition

C.E.C. är en legendarisk tillverkare med anor ifrån 50-talet. Man var då det begav sig Japans första tillverkare av skivspelare, där man senare etablerade en ledande ställning som tillverkare av CD-spelare och drivverk, där man under många år var leverantör till Sony, Marantz, Teac m.fl.

Norma

Norma

Ärliga italienare

Norma tillverkar sofistikerad elektronik med stor känsla och precision. Musikupplevelsen via dessa eleganta produkter utmärks av en fantastisk insyn i det musikaliska rummet i kombination med ett sällsynt dynamiskt omfång.

SW1X

SW1X

Tidlös musikalitet

SW1X utvecklar tidlös, puristisk och allt igenom kompromisslös elektronik i konstruktion och komponentval, där man sätter musiken, lyssningen och skapandet i första rummet.

Canor Audio

Canor Audio

Canor har utvecklat och tillverkat Hi-Fi elektronik i över 25 år med ett särskilt fokus på rörbaserade lösningar. Man har idag ett gediget kunnande och en omfattande maskinpark med över 70 anställda.

Det här är mycket välljudande elektronik med ett ovanligt högt pris- prestanda förhållande.

COS

COS

COS är ett exempel på en mindre tillverkare under ledning av en målmedveten man (Stephen Gong) som har bestämt sig för att utmana de stora med alltigenom kompromisslösa och flexibla produkter i framkant.

Primare CD35

Primare

Modernt. Flexibelt. Elegant.

Primare erbjuder ett modernt ekosystem av modulära produkter på flera nivåer. Utbudet präglas av flexibilitet och elegans – oavsett om du söker en integrerad förstärkare eller streamer på en seriös instegsnivå, alternativt en mer ambitiös lösning med separata enheter som du kan leva och växa med.

Förstärkare

CH Precision

CH Precision

Ingenjörskonst

CH Precision är en Schweizisk tillverkare av elektronik i det absoluta toppskiktet. Grundarna kommer närmast ifrån Goldmund och Anagram technologies med gedigen kunskap inom digital- och analogteknik. Under de senaste åren har man etablerat sig som en av de ledande aktörerna, där särskilt deras ”D/A Controller” C1 (streamer / DAC / försteg) anses vara en av de allra främsta enheterna på marknaden.

Boulder

Boulder

Kompromisslöst

Boulder tillhör en av världens allra mest respekterade tillverkare av elektronik på den högsta nivån. Elektroniken är utpräglat neutral, ofärgad och transparent och i alla avseenden äkta referensprodukter.

Pilium Audio

Pilium Audio

Tungt, tyngre, tyngst

Pilium Audio kom ifrån ingenstans och har på bara ett par år lyckats med att utmana de allra största namnen på marknaden med sina alltigenom kompromisslösa konstruktioner.

Det här är ibland den allra mest välbyggda och välljudande elektroniken som finns idag och tung hi-fi i dess rätta bemärkelse. På programmet hittar man integrerade förstärkare, försteg, slutsteg och en DAC.

Ayre

Ayre

Hjärta och hjärna

Ayre representerar allt det vi tror på. Fokus på naturlighet och helhet framför (överdriven) analys, kompromisslösa och eleganta konstruktioner, möjlighet till löpande uppgraderingar och en aldrig sinande ambition att ständigt förbättra och förfina.

Pass Labs

Pass Labs

Klass A

Nelson Pass är en av vår tids levande legender, där hans livsverk Pass Labs snart firar sitt 30-års jubileum.

En grundläggande filosofi hos Pass är att man endast åstadkommer det man vill uppnå genom en iterativ utvärderingsprocess där lyssning är minst lika viktigt som mätvärden. Man använder så korta signalvägar och så få förstärkarsteg som möjligt i sina konstruktioner med minimal negativ återkoppling.

Audionet

Audionet

Forskning och framsteg

Audionet har en gedigen historia bakom sig med en stabil närvaro, och är idag en av de främsta Europeiska tillverkarna av hemelektronik. Nu tar man nästa stora steg i utvecklingen genom lanseringen av sin nya Science-serie.

Balanced Audio Technology - BAT

BAT

Back in black

BAT tillhör en handfull av de mest välrenomerade amerikanska tillverkarna sedan flera decennier tillbaka. På programmet hittar man en komplett uppsättning elektronik – både transistor- och rörbaserad – allt efter behov och preferenser.

PS Audio

PS Audio

Allkonstnärer

PS Audio tillhör en av världens ledande tillverkare inom strömhantering med längre erfarenhet och en djupare kunskapsbank än de allra flesta. Under senare år så har även PS Audios revolutionerande ”Direct Stream” DAC:ar etablerat sig som mycket starka alternativ i prisklassen.

Mola Mola

Mola Mola

Helt ärligt

Mola Mola tillverkar den mest transparenta, neutrala och ofärgade elektronik som vi känner till. Det här är lösningen för dig som söker total ärlighet mot källmaterialet, varken mer eller mindre – ”a wire with gain”.

Accuphase

Accuphase

Levande legender

Accuphase är en av hifi-världens mest respekterade, genuina och kvalitetsmedvetna tillverkare. Det här är tidlösa produkter för dig som värderar en naturlig, balanserad och rik återgivning där ingenting sticker ut eller avviker ifrån den musikaliska helheten.

Spec electronics

Spec

Berörande innovation

Spec tillverkar förstärkare med en lika enkel som utmanande uppgift – att kombinera de unika kvaliteter som en single ended triode (SET) konstruktion erbjuder i form av organisk musikalitet med kraften ifrån transistorer och den senaste Klass D-teknologin.

Norma IPA-140

Norma

Ärliga italienare

Norma tillverkar sofistikerad elektronik med stor känsla och precision. Musikupplevelsen via dessa eleganta produkter utmärks av en fantastisk insyn i det musikaliska rummet i kombination med ett sällsynt dynamiskt omfång.

Accustic Arts

Accustic Arts

Elegans och naturlighet

Accustic Arts representerar tysk kvalitetselektronik med en mycket förfinad känsla för kvalitet i alla ingående delar. På programmet så hittar vi digitala källor (CD/DAC) och förstärkare på flera nivåer.

Det här är elektronik som erbjuder en ovanligt välbalanserad och naturlig återgivning med ett mycket fint pris- prestanda förhållande i klassen.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Lavardin

Lavardin

Franska delikatesser

Lavardin har lyckats med konststycket att skapa sig en egen nisch i hi-fi världen med sina diskreta och ovanligt välljudande förstärkare.

Vi har modellerna ISx Reference och ITx hos oss för demonstration och hemlån.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Mer information kommer.

Trilogy Audio

Trilogy

Naturlighet & inlevelse

Trilogy under ledning av Nic Paulson är en tillverkare som i hög utsträckning symboliserar de värden och kvaliteter som vi allra helst vill representera.

I sortimentet så hittar vi RIAA-försteg, hörlursförstärkare, integrerade förstärkare samt för- och slutsteg ifrån det mer tillgängliga upp till den allra högsta nivån.

Enleum

Helt annorlunda

Vi har aldrig riktigt lockats av det ordinära och massproducerade. Däremot så inspireras vi av eldsjälar som går sin alldeles egen väg och konstruerar något enastående och speciellt. Soo In Chae och Enleum är tveklöst en av dem.

AGD

Nydanande

…om du förenar renheten, klarheten, kraften och kontrollen ifrån Klass D med klangrikedomen, flödet och den generösa ljudbilden ifrån de bästa rörförstärkarna så närmar vi oss upplevelsen ifrån dessa unika förstärkare. 

Primare

Primare

Modernt. Flexibelt. Elegant.

Primare erbjuder ett modernt ekosystem av modulära produkter på flera nivåer. Utbudet präglas av flexibilitet och elegans – oavsett om du söker en integrerad förstärkare eller streamer på en seriös instegsnivå, alternativt en mer ambitiös lösning med separata enheter som du kan leva och växa med.

Creek

Nystart

Creek Audio är en legendarisk brittisk tillverkare med en historia som sträcker sig närmare 40 år tillbaka i tiden. Under fortsatt ledning utav grundaren (Mike Creek) så nystartar man nu med ett helt nytt program och högre ambitioner än någonsin tidigare.

Burson Audio

Burson Audio

En källa för alla

På andra sidan världshaven (Australien) hittar vi en av de mest intressanta tillverkarna av transistorbaserade försteg, hörlursförstärkare och DAC:ar i mellanklassen idag – Burson Audio.

Bursons försteg finns i versioner med eller utan DAC och hörlursutgång, och lämpar sig lika väl för en traditionell tvåkanals-anläggning, som för anslutning till aktiva högtalare, eller som hjärtat i en seriös hörlursrigg.

SPL

SPL

Sunt förnuft

SPL är en tysk tillverkare av elektronik för både studio och hemmabruk med en historia som sträcker sig mer än 35 år tillbaka i tiden.

I utbudet så hittar vi försteg (med eller utan DAC), RIAA-försteg, hörlursförstärkare och slutsteg. Alla med samma höga ljudkvalitet, kvalitetskänsla, kompakta design och färgkombinationer.

Förstärkare | rör/hybrid

Absolare

Absolare

State of the art

Absolare är under ledning av ödmjuka Kerem Kucukaslan ett unikt projekt. Utgångspunkten är att utifrån en total kompromisslöshet erbjuda elektronik, ström- och resonanshantering i en klass för sig.

Ypsilon

Ypsilon

Grekiska gudar

Ypsilon är en av de tillverkare vi respekterar allra mest. Med hjälp av innovativa konstruktionslösningar – där man ofta förenar transistorer och rör – så skapar man produkter med fantastisk prestanda, byggkvalitet och kvalitetskänsla.

BAT

Back in black

BAT tillhör en handfull av de mest välrenomerade amerikanska tillverkarna sedan flera decennier tillbaka. På programmet hittar man en komplett uppsättning elektronik – både transistor- och rörbaserad – allt efter behov och preferenser.

Conrad Johnson

Conrad Johnson

Rörmästarna

Conrad Johnson är en lika tidlös och klassisk tillverkare som en modern och ständigt aktuell. På programmet hittar vi linjeförsteg, RIAA-försteg, en integrerad förstärkare och flera slutsteg. 

Mastersound Dueventi

Mastersound

La Dolce Vita

Mastersound är en av de äldsta och allra högst ansedda Europeiska tillverkarna av rörförstärkare. Produkterna är klassiskt eleganta och sofistikerade, med en förmåga att förmedla helhetsupplevelse och känsla som få andra. Tillsammans med högtalare ifrån Diapason – vilka ofta utgör partners under demonstrationer och mässor – skapas en enastående musikalisk och estetisk helhet.

Lyric

Lyric

Modern magi

Lyric Audio är en av de tillverkare som vi är allra gladast över att ha hittat och som vi nu introducerar på den svenska marknaden. Om du söker en äkta musikförmedlare med kraft, skönhet och finess med högsta kvalitetskänsla i alla ingående delar så är det här en tillverkare som du helt enkelt inte får missa.

Copland

Copland

Du gamla du fria

Copland har i över 30 år skapat rörförstärkare utifrån en tidlös ambition och inställning till välljud och industridesign. Det här är produkter som sätter musiken i första rummet, och där känslan för byggkvalitet och precision i varje enskild detalj skapar en mycket speciell helhetsupplevelse.

Allnic

Allnic

Ledstjärnan bakom Allnic Audio Labs heter Kang Su Park. Redan under 90-talet så grundade han sitt livsprojekt, med ambitionen att matcha eller till och med överträffa legendarer som Kondo, Shindo och Wavac. Idag så har man kommit långt på den resan.

Konstruktionslösningarna som Kang Su har valt är unika, komplexa och kostbara, vilka ibland annat utmärks av direktupphettade trioder (DHT) och handlindade transformator med nickellegering.

Canor Audio

Canor Audio

Canor har utvecklat och tillverkat Hi-Fi elektronik i över 25 år med ett särskilt fokus på rörbaserade lösningar. Man har idag ett gediget kunnande och en omfattande maskinpark med över 70 anställda.

Det här är mycket välljudande elektronik med ett ovanligt högt pris- prestanda förhållande.

Viva Audio

Viva Audio

Flärd och finess

Viva Audio förenar teknisk fulländning och förfining med inspirerande industridesign. Vi representerar Viva Audio på hela den Skandinaviska marknaden vilka erbjuder en bred uppsättning produkter för dig med något mer lättdrivna högtalare eller hörlurar med höga ambitioner.

Riviera Audio Labs

Riviera Audio Labs

Riviera Audio Labs har valt en väg där man med hjälp av hybridlösningar försöker att förena två världar (förnuft & känsla) som sällan möts fullt ut annat än på den allra högsta nivån ifrån väldigt få tillverkare. 

Det här är exceptionellt fin elektronik som vi är mycket glada och stolta att ha fått förtroendet att representera i Sverige.

Audio Hungary

Audio Hungary är ett relativt ungt företag med en lång historia som tar sin början redan på 40-talet. Det senaste vägskälet ledde för ett par år sedan fram till vad som idag är en framåtblickande tillverkare vilandes på gediget kunnande och lång erfarenhet av att utveckla och tillverka rörelektronik ifrån grunden.

Högtalare

Rockport

Inifrån och ut

Rockport är en av USA:s mest respekterade högtalartillverkare sedan tidigt 90-tal. Allt började faktiskt med en skivspelare (Sirius) som med åren har blivit något av en ikonisk produkt. Den första högtalaren (Procyon) kom 1993 där man sedan 1997 har fokuserat helt på att utveckla högtalare av allra högsta klass och nivå.

Stenheim

Stenheim

Nymodernism

Stenheim grundades år 2010 av fem unga Schweiziska ingenjörer. Fyra av dem tog med sig decennier av erfarenhet ifrån en av världens högst ansedda tillverkare – Goldmund. Den femte har en bakgrund inom Schweizisk klocktillverkning. Uitifrån solid kunskap och en gemensam passion skapar man idag högtalare med en helt egen karaktär och framtoning.

Harbeth

Harbeth

Tradition & Innovation

Harbeth är en av världens mest legendariska högtalartillverkare. Utifrån en lika klassisk som tidlös konstruktionsfilosofi så har man byggt upp en trogen skara följare världen över.

Vimberg Audio

Vimberg Audio

Fjällbäck

Vimberg Audio är Tidal Audios yngre syskon. Högtalarna utvecklas av samma konstruktörer som har gjort Tidal Audio världsberömda, där man har förenklat konstruktionerna där det märks som allra minst. Målsättningen har varit att kunna erbjuda en serie högtalare med prestandan och egenskaperna hos Tidal Audio till ett (betydligt) lägre pris.

Verity

Verity

Berörande kanadensare

Verity har skapat sig en tydlig nisch ibland världens högtalartillverkare med sitt utpräglade fokus på musikaliska, lättdrivna högtalare med en hantverksmässig finish av högsta klass.

Raidho X1.6

Raidho

Raidho utvecklar högtalare för musikälskare som söker prestanda i toppklass förenad med modern Skandinavisk formgivning. Den senaste generationen högtalare ifrån Raidho har samma eleganta och karaktäristiska uttryck men helt omarbetade element och delningsfilter.

Kroma Audio

Kroma Atelier

Närvaro

Kroma Atelier är en ung tillverkare uppbackad av både erfarenhet och en hel del nytänkande där ingen detalj har lämnats åt slumpen. Resultatet är några av de mest engagerande och musikaliska högtalare som vi känner till med fantastiska kvaliteter.

FinkTeam

FinkTeam

Framåtanda

FinkTeam under ledning av Karl-Heinz Fink är en nysatsning av en grupp mogna män med längre erfarenhet än de allra flesta. Efter att ha varit hjärnan bakom flera kända tillverkares konstruktioner under de senaste decennierna (däribland Tannoy, Mission, Naim, och Q-Acoustics) så blev tiden mogen för någonting helt eget.

Boenicke

Boenicke

Spelglädje

Innan vi besökte Munchen-mässan våren 2014 så kände vi inte till Boenicke. Ett par dagar senare bar vi med oss en säregen upplevelse av den magiskt spelglada lilla W5. En högtalare som avslöjar lite om dess storspelande kvaliteter vid blotta anblicken, men som utökat vår förståelse för vad som är möjligt.

Audiovector

Audiovector

Audiovector har en lång och stark tradition i Skandinavien. Med sina tidsenliga högtalare så ligger man i dag i framkant med en kombination av intressanta och innovativa lösningar.

Marten

Marten

Marten är en av våra verkliga nationalklenoder där man med Oscar-serien vänder sig till dig som söker en modern, engagerande och elegant högtalare perfekt anpassad för Skandinaviska hem. 

Paradigm

Kraft & Precision

Paradigm erbjuder moderna och tekniskt avancerade högtalarkonstruktioner med fokus på renhet, dynamik och precision. Högtalarna i den nya Founder-serien ser vi som särskilt intressanta, där toppmodellen 120H är extra spännande med sin djupa och aktiva basåtergivning med DSP stöd. Känsligheten är också genomgående hög där högtalarna är ovanligt lättdrivna vilket öppnar upp för ett friare val av förstärkare.

Här kan du läsa mer om Paradigm.

Mer information kommer.

Diptyque

Diptyque

Fritt släpp

Diptyque är en fransk tillverkare som specialiserat sig på utveckling av magnetostatiska högtalare sedan drygt 20 år tillbaka. Utbudet av modeller är väl anpassat till mindre likväl som större rum och system. Högtalarna handbyggs i Montauban i södra Frankrike där man erbjuder väldigt hög byggkvalitet och prestanda.

Här kan du läsa mer om Diptyque.

PMC Twenty5i

PMC

Studiokänsla

PMC tillhör en av Storbrittaniens mest erfarna och namnkunniga aktörer. Med en bas inom studiovärlden har man etablerat sig som en världsledande tillverkare av referens-monitorer sedan företaget grundades under tidigt 90-tal. Den nya Twenty5-serien är det allra senaste ifrån de brittiska öarna.

Chario

Chario

Chario grundades redan 1975. Sedan starten så har man utvecklat och tillverkat högtalare för hand av genuina naturmaterial med fokus på hållbarhet och långsiktighet.

Apertura

Apertura

Apertura är en varm fläkt hos oss med ett kvalitetsintryck i alla ingående delar som utmanar det allra bästa i klassen idag.

Bakom Apertura så hittar vi konstruktörer med decennier av erfarenhet där man firade sitt 35 års jubileum under 2018. På den franska hemmamarknaden så tillhör man en av de allra mest respekterade, där man sedan en tid nu också sprider sina vingar över en större del av Europa och USA.

Cube Audio

Cube Audio

Cube Audio har utvecklat ett helt eget bredbandselement. Kanske känner ni igen konceptet där det också finns estetiska likheter med tyska Voxativ. Men här någonstans slutar likheterna…

Lindström Audio

Lindström Audio

Lindström Audio är en svensk tillverkare under ledning av Mikael Lindström vars unika högtalarkoncept erbjuder något alldeles speciellt på marknaden idag.

Subwoofer

REL

REL är en av de ledande tillverkarna av subwoofers, vilka presterar särskilt väl till musik med sin rena, snabba och nyanserade basåtergivning.

Här kan du läsa mer om REL.

Mer information kommer.

Skivspelare

Döhmann Audio

Döhmann Audio

Kompromisslöst

Döhmann Audio under ledning utav grundaren och den legendariska konstruktören Mark Döhmann tillverkar idag några av världens mest ambitiösa och tekniskt avancerade skivspelare.

J.Sikora

J.Sikora

Förfinad tradition

J.Sikora har under senare år seglat upp som en av de mest uppmärksammade nya tillverkarna utav skivspelare, där man idag erbjuder tre remdrivna modeller på den högre nivån i sitt sortiment.

Vertere

Vertere

Ärlighet varar längst

Vertere under ledning av Touraj Moghaddam tillverkar skivspelare (och kablar) som ingen annan. På programmet hittar man skivspelare av allra högsta klass, en av världens mest kompromisslösa tonarmar samt ett komplett utbud av kablar. Det här är väldigt speciella produkter.

AMG

AMG

Förnuft & känsla

AMG har sedan introduktionen med skivspelaren Viella jämförts med absoluta referenser inom området. AMG hittar du bara hos oss, där vi har ett komplett utbud för permanent demonstration. 

Torqueo Audio

Torqueo Audio

Musikaliska mästerverk

Torqueo Audio skapar sofistikerade, handbyggda skivspelare med en känsla för tradition, konstruktion och design som direkt avslöjar det italienska ursprunget. Samtliga modeller tillverkas på beställning och skräddarsys efter dina önskemål.

Reed

Reed

Reed tillverkar tonarmar och drivverk i egen regi sedan 2007 under ledning av konstruktören och designern Vidmantas Triuka.
 
I programmet så hittar vi idag 5 stycken tonarmar och två drivverk.
Nottingham Analogue

Nottingham Analogue

Innovation & tradition

Nottingham Analogue tillhör en utav den analoga världens mest ikoniska och klassiska tillverkare. Skivspelarna utvecklades av den numera legendariska och innovativa konstruktören Tom Fletcher som introducerade flera egensinniga lösningar under sin livstid. Idag drivs företaget av Toms familj och tidigare kollegor.

Bergmann

Bergmann

Skandinavien kan

Bergmann är en dansk tillverkare vilka sedan femton år tillbaka har förfinat sina luftlagrade drivverk och tangentiala tonarmar till fulländning. Konstruktionerna präglas av minimalism, precision, logik och elegans.

Mer information kommer.

Pickuper & tillbehör

Koetsu

Koetsu

Legendarerna

Koetsu är en lika beundrad som respekterad tillverkare utav några av världens finaste och mest esoteriska pickuper.

Ikeda

Ikeda

Gudfadern

Isamu Ikeda – hjärnan och hjärtat bakom Ikeda – har tillverkat pickuper i över 60 år. Många av de stora japanska tillverkarna har haft honom som läromästare, där han har uppnått ikonisk status. Vissa väljer kort och gott att kalla honom ”the father of the moving coil cartridge”.

My Sonic Labs

My Sonic Lab

My Sonic Lab grundades för snart 20 år sedan av Mr. Yoshio Matsudaira. En legendarisk konstruktör som under mer än 40 års tid utvecklat pickuper till andra stora tillverkare såsom Koetsu, Air Tight, Miyabi och Luxman.

Audio Technica

Audio Technica är ofta vårt förstahandsval när man söker en pålitlig, neutral och välbalanserad pickup som är enkel att äga och optimera.

Mer information kommer.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Ortofon

Ortofon

Först och störst

Ortofon behöver knappast någon närmare presentation. Om ett par år så firar man sitt 100-års jubileum, och tillhör därmed en av världens äldsta och mest erfarna tillverkare av pickuper.

Mer information kommer.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Kablar

Crystal Connect

Crystal connect skapar kablar som erbjuder en väldigt hög grad av transparens, öppenhet och dynamisk snabbhet i en elegant och följsam förpackning.

Esprit

Esprit är en fransk tillverkare under ledning av Richard Cesari. Det här är de mest naturliga, organiska och homogena kablar som vi känner till.

Acrolink

Acrolink är en japansk tillverkare av kablar med en historik som sträcker sig närmare 20 år tillbaka i tiden.

Det här är en aktör som erbjuder gediget kunnande och solid teknologi kombinerat med en sund och förnuftig grundinställning till kablars inverkan och värde i din musikanläggning.

Vertere

Vertere

Vertere erbjuder ett brett utbud av kablar liksom skivspelare av allra högsta klass samt några av världens finaste och mest kompromisslösa tonarmar. Kombinationen av öppenhet, flyt och naturlighet präglar dessa kablar mer än någonting annat. 

Audience

Audience

Audience tillverkar kablar och strömprodukter. Under åren så har man befäst en ställning som en av de tillverkare som erbjuder allra högst prestanda i relation till pris. Produkterna är också några av de mest belönade i internationell branschpress.

Echole

Echole

Echole erbjuder en av de mest sofistikerade kabelserierna på marknaden med en öppenhet och naturlighet som få andra. Ett permanent och återkommande inslag i våra system på den högsta nivån.

Jorma

Jorma är en inget mindre än en svensk kabeltillverkare som har lyckats uppnå högsta internationella status inom ett oerhört konkurrensutsatt segment. Företaget grundades av Jorma Koski 2001 där bolaget numera förvaltas och vidareutvecklas av Marten. Samtliga kablar tillverkas för hand av Bernt Jansson med många års erfarenhet som konstruktör under Jormas tak.

”We believe that our cables offer the most natural and transparent sound, keeping your music just as it should sound.”

Mer information kommer.

Strömprodukter

PS Audio

PS Audio

Regenerering

PS Audio tillhör en av världens ledande tillverkare inom strömhantering med längre erfarenhet och en djupare kunskapsbank än de allra flesta.

Audience

Audience

Sunt förnuft

Audience tillverkar kablar och strömprodukter, och sedan en tid även monitorhögtalare. Under åren har man befäst en ställning som en av de tillverkare som erbjuder allra högst prestanda i relation till pris. Produkterna är också några av de mest belönade i internationell branschpress.

Keces

Keces Audio

Extern strömförsörjning

Keces Audio erbjuder extern strömförsörjning med möjlighet att ersätta och uppgradera enklare nätaggregat och nätdelar hos streamers, skivspelare, nätverksswitchar.

Ferrum

Ferrum Audio

Ferrum Audio är en ny tillverkare som erbjuder en avancerad mjukvarubaserad enhet (Hypsos) för extern strömförsörjning med variabel utspänning (5-30V) för anslutning av streamers, skivspelare, nätverksswitchar m.m.

Jordning

CAD-Computer_Audio_Design

CAD – Computer Audio Design

Jordnära

CAD har redan efter en kort tid övertygat flera av våra kunder om vikten av god jord. Upplägget är lika enkelt som flexibelt, där man erbjuder två modeller. En mindre med två anslutningar (GC1) och en större med totalt sex (GC3). Störst effekt får man vanligen genom att jorda hela anläggningen till en gemensam punkt parallellt med enskild jordning av i första hand digitala källor (streamers, servrar, DAC:ar etc.) följt av förstärkare.

Läs mer on CAD.

Hörlurar

Vår ambition är att erbjuda ett brett sortiment av hörlurar på den högre nivån ifrån ett urval av dagens mest intressanta tillverkare.

 

Meze

Meze Audio

Hörlurarna ifrån Meze Audio är några av våra mest allsidiga, där de också tillhör ibland de mest bekväma, eleganta och prisbelönta.

Audeze

Audeze var med och startade den pågående hörlurs-revolutionen för dryga decenniet sedan, där man idag är en av världens ledande tillverkare av hörlurar i den översta klassen.

Focal Utopia

Focal

Focal rörde om hörlursvärlden rejält när de lanserade Utopia för ett par år sedan, och har sedan dessa varit en av de absoluta referenserna inom området. En hörlur som många andra tillverkares hörlurar ofta jämförs med.

Hedd

Hedd Audio

Hedd Audio (Heinz Electrodynamic Designs) har med sin Heddphone skapat en helt ny hörlur uppbyggd kring ett AMT (Air Motion Transformer) element som täcker hela frekvensområdet.

Warwick Acoustics

Warwick Acoustics

Warwick Acoustics erbjuder kompletta elektrostatiska hörlurssystem för dig som vill ha en integrerad lösning på den högsta nivån idag.

Möbler & support

Falkenohr

Falkenohr

Falkenohr erbjuder de mest välbyggda och estetiskt fulländade möblerna för förvaring och resonanshantering som vi känner till. Det här är kompromisslösa konstruktioner ämnade för marknadens finaste elektronik.

NEO

NEO

NEO tillverkar oerhört välgjorda, flexibla och eleganta möbler i en mycket attraktiv prisklass.

Utbudet består av fyra serier där du kan välja mellan en eller två sektioners bredd. På höjden bygger du på med det antal hyllplan som du behöver, där du kan välja fritt mellan sex olika höjder på ben och mellansektioner (120 – 380 mm). Samtliga serier har även golvplattformar för exempelvis slutsteg.

Finite Elemente

Finite Elemente

Finite Elemente är en av de verkliga föregångarna inom avancerad resonanshantering. Det är också enligt vår mening ibland de mest genomtänkta och eleganta produkterna på marknaden. I sortimentet så hittar man rack/möbler i flera nivåer med en mängd finish-alternativ. På programmet finns också de populära fötterna i Cera-serien (Cerabase, Cerapuc och Ceraball), liksom plattformar och plattor i kolfiber för placering under och över(på) dina komponenter.

Läs mer om produkterna här. Vänligen kontakta oss för mer information.

Spectral hifi möbel

Spectral

Spectral erbjuder ett brett spektrum av mediamöbler som fritt kan utformas och kombineras efter behov. Smart, elegant och flexibelt.

Läs mer om utbudet hos Spectral.

Arya Revopod

Arya Audio Labs

Arya erbjuder med sina Revopod de mest avancerade och välkonstruerade fötterna för resonanshantering som vi känner till för användning under både elektronik och högtalare.

IsoAcoustics

IsoAcoustics

IsoAcoustics erbjuder mycket väl fungerande, förnuftiga och inte minst prisvärda produkter för resonanshantering under både elektronik och högtalare.

Vänligen kontakta oss för mer information och aktuella priser.

Läs gärna mer om tillverkaren och produkterna här.

Graphite Audio

Graphite Audio

Graphite Audio erbjuder isolationsfötter, spikesskydd och kabellyftare i syfte att isolera elektronik och högtalare ifrån oönskade interna resonanser liksom externa vibrationer ifrån underlag och omgivning. 

Akustik

Artnovion

Artnovion

Artnovion erbjuder kort och gott marknadens mest kompletta, flexibla och eleganta akustiksystem.

I sortimentet hittar vi basfällor, absorbenter och diffusionspaneler med ett stort urval gällande färg och form.

Brands_Soundwave

Soundwave

Soundwave består av en större mängd byggstenar i form av ljudabsorbenter och diffusatorer vars form, färg och skiftande tillämpningsområden kan varieras och kombineras fritt efter behov.

Skivrengöring

Degritter

Degritter

Skivrengöring – helt enkelt

Degritter är en helt nyutvecklad skivtvätt vilken förenar den mest effektiva rengöringsprocessen (ultraljud) med ett enkelt och pedagogiskt handhavande liksom en design som faktiskt gör att man vill ha den framme.

 

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00