Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Matrix Audio

 

Matrix Audio

 

Matrix Audio erbjuder nätverksspelare med en ovanligt bred uppsättning funktionalitet och stöd för en majoritet av alla moderna tjänster som finns idag i en attraktiv prisklass.

Via Ethernet, Wi-FI eller AirPlay så kan du strömma musik direkt ifrån Qobuz, Tidal eller Spotity via Matrix egen ”MA Player” alternativt Roon eller valfri UPnP applikation. Du kan även ansluta andra digitala källor i hemmet via någon av de digitala ingångarna (USB, S/PDIF, Toslink, HDMI ARC, I2S) samt spela upp lagrad musik ifrån en extern hårddisk eller NAS. Om du har en skivspelare i ditt system så kan du ansluta denna via den analoga RCA ingången och för dig som lyssnar på internetradio så finns det stöd även för detta.

Samtliga enheter har också formatstöd för upp till PCM 32Bit/768kHz, DSD 1024 och MQA.

Både Element serien samt X-Sabre 3 har också inbyggd volymkontroll för anslutning direkt till slutsteg eller aktiva högtalare där Element serien även har hörlursutgång.

Läs gärna mer hos tillverkaren.


Matrix Audio Element X2
Matrix Audio Element X2 | Nätverksspelare

Våra tankar

I korthet

Nätverksspelarna ifrån Matrix Audio tillhör våra allra mest kompletta och prisvärda idag. Om du söker en källa för uppspelning av strömmad eller lagrad musik vilken har både digitala ingångar samt en analog ingång (för anslutning av en skivspelare t.ex.), volymkontroll (för anslutning till ett slutsteg eller aktiva högtalare) och hörlursförstärkare så är Element 2 serien en av de mest välljudande och självklara på marknaden idag.

Vår rekommendation

Matrix Audio har en utpräglat ren, neutral och korrekt återgivning med förmågan att förmedla de minsta nyanserna hos inspelningarna på ett rakt och ärligt sätt. Dessa avslöjande egenskaper ställer vissa krav på matchningen med den övriga anläggningen, källmaterialets kvalitet liksom rum och akustik. Vi rekommenderar provlyssning hos oss alternativt ett hemlån för att säkerställa att resultatet blir riktigt bra hos dig.

Alternativ

Om du har behov av en mer renodlad streamer (utan DAC) alternativt en nätverksspelare med DAC men med vissa begränsningar gällande tillgången till digitala ingångar så rekommenderar vi Innuos, Lumin eller Aurender som alternativ vilka också erbjuder produkter på ännu högre nivå.


Matrix Element X2 Pure

Matrix Element X2 Pure | Nätverksspelare

Matrix Audio Element X2
Element X2 | Nätverksspelare
Matrix Audio Element M2
Element M2 | Nätverksspelare
Matrix Audio Element I2 | Nätverksspelare
Element I2Nätverksspelare
Matrix Audio X-Sabre 3
X-Sabre 3 | Nätverksspelare

Matrix Element Element P2_01
Element P2 (stereo/monoslutsteg)


Priser

STREAMER/DAC/FÖRSTEG/HÖRLURSFÖRSTÄRKARE

Element i2, 19.000 kr

Element M2, 34.000 kr

Element X2, 49.000 kr

Matrix Element X2 Pure, 59.000 kr | NYHET

 

STREAMER/DAC

Mini-i Pro, 13.000 kr

X-Sabre 3, 33.000 kr

 

FÖRSTÄRKARE

Element P2 (stereo/mono), 21.000 kr/st | NYHET

 

Vänligen kontakta oss för lyssning, hemlån, inbyte och finansiering.

Vi reserverar oss för valutaförändringar eller plötsliga prisjusteringar ifrån våra leverantörer.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00