Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Neo

NEO tillverkar de mest välbyggda, flexibla och eleganta möbler som vi har träffat på i de mer tillgängliga prisklasserna avsedda för elektronik på den högre nivån.

Utbudet består av fyra serier där du kan välja mellan en eller två sektioners bredd. På höjden bygger du på med det antal hyllplan som du behöver, där du kan välja mellan sex olika höjder på ben och mellansektioner (120 – 380 mm). Samtliga serier har även golvplattformar för exempelvis slutsteg.

Finishen på hyllplanen väljer du fritt mellan en uppsjö av fanér alternativt valfri färg i matt eller högglans lack. Ben och mellansektioner går att få i chrome eller i svart.

Vänligen kontakta oss för planeringshjälp och aktuella priser på de olika konfigurationerna.

Besök gärna NEO för att läsa mer om modellprogrammet.


NEO Quattron Reference
NEO Quattron Reference

NEO Quattron
NEO Quattron

NEO Double Quattron
NEO Double Quattron

NEO Tripod
NEO Tripod

NEO Tripod
NEO Double Tripod

NEO Light Tripod
NEO Light Tripod

NEO Light Double Tripod
NEO Light Double Tripod

Priser

  • Vänligen kontakta oss för planeringshjälp och aktuella priser.
Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00