Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Neodio TMA

Neodio

 
Neodio är en esoterisk fransk tillverkare av sofistikerad elektronik sedan drygt 20 år tillbaka. Allt under ledning av grundaren och kreatören Stéphane Even. 
 
I sortimentet så hittar vi utöver den fina elektroniken även kablar och produkter för resonanshantering. Man utökar nu även sitt utbud med högtalare mot målet att kunna erbjuda kompletta system ifrån början till slut. Vi kan också vänta oss nya för- och slutsteg inom ramen för en ny satsning under 2023-2024.

Det här är en erfaren tillverkare med fötterna på jorden och hjärtat på det rätta stället, vilka vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet att representera på den svenska marknaden.
 
Läs gärna mer hos tillverkaren.

The Blue Program

The Blue Program

Under parollen ”The Blue Program” så vill Neodio erbjuda produkter av högsta kvalitet med musikglädje, långsiktighet och hållbarhet i fokus.

  • Produkterna ska vara enkla att reparera tack vare användningen av komponenter av hög kvalitet och lång livslängd kombinerat med en ren och enkel konstruktionsmässig layout.
  • Tillverkningen sker lokalt i Frankrike i samarbete med lokala underleverantörer.
  • Användning av plast i förpackningar och emballage har minimerats.
  • 10 års garanti till den första ägaren (följt av 3 år för efterföljande ägaren vid en vidareförsäljning).

Neodio TMA

TMA – The Minimalist Amp

Först ut inom ramen för den nya satsningen är en oerhört elegant och puristisk integrerad förstärkare kallad TMA (The Minimalist Amp).

Hos TMA så har allt överflödigt skalats bort, där vi möts av fyra par RCA ingångar, ett par högtalarutgångar, en ingångsväljare och volymkontroll. Varken mer eller mindre. Målet med TMA var att skapa en kompetent produkt med lång livslängd där framtida uppdateringar och reperationer underlättas så långt det bara går. Under en utvecklingsperiod på tre år så har Stéphane Even förfinat och förenklat kretsarna så långt det är möjligt där de få komponenter som används är av högsta möjliga kvalitet.  Allt uppbackat med 10 års garanti.

Läs gärna mer om TMA hos tillverkaren.

Specifikation:

MAINS POWER SUPPLY

120V, 230V

POWER

2x80W /8 ohms with current protection

INPUT

4xRCA

SENSIBILITY

440mV

WEIGHT    

14Kg

DIMENSIONS

445 x 390 x 130mm excluding volume knob

GUARANTEE

10 years on first purchase, 3 years on resale

 

Neodio TMA

Neodio TMA

Neodio TMA

Roy Gregory hos Gy8 har lång erfarenhet av Neodio och ger oss en kort introduktion till TMA:
 
Auditioning an early prototype demonstrated a remarkably natural, musical, lucid and uncluttered sound – the sort of performance more usually associated with serious high-end systems and one that many a high-end integrated would envy. It’s all the more remarkable given the retail price…and the fact that TMA retains Neodio’s beautiful and classy styling.

Priser

TMA – The Minimalist Amplifier (integrerad förstärkare), 57.000 kr

 

Vänligen kontakta oss för priser på det övriga utbudet ifrån Neodio.

Vi reserverar oss för valutaförändringar eller plötsliga prisjusteringar ifrån våra leverantörer.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00