Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Warwick Acoustics


Warwick Acoustics


Warwick Acoustics erbjuder kompletta elektrostatiska hörlurssystem för dig som vill ha en integrerad lösning på den högsta nivån idag.

Varmt välkommen att uppleva Warwick Acoustics hos oss eller hemma.

Läs gärna mer hos tillverkaren.


Warwick Acoustics Aperio

Aperio

Inom varje segment så finns det extrema produkter där tillverkaren har gått så långt man kan utan större hänsyn till kostnader där prislappen inte sällan blir därefter.
 
Warwick Acoustics Aperio är ett talande exempel. Ett hörlurssystem för närmare 400.000 kr. Är det verkligen riktigt klokt?
 
Under dagen så har vi i samband med ett långväga kundbesök avsatt ett par timmar till utvärdering utav en av världens mest ambitiösa hörlurssystem.
 
Aperio systemet består av Warwicks egenutvecklade elektrostatiska hörlurar där elektroniken utgörs av en hörlursförstärkare med integrerad DAC vilken också kan användas som ett komplett försteg eller fristående DAC om man så vill.
 
Genom att optimera elektroniken till hörlurarna med full kontroll över alla ingående delar så får man åtminstone i teorin bästa tänkbara förutsättningar att skapa optimal synergi och maximal prestanda.
 
Man kan med säkerhet säga att det är svårt (kanske omöjligt) att nå denna nivå av renhet, klarhet, nyansering och explosiv dynamik ifrån någon annan kombination utav elektronik och hörlurar idag. Med Aperio så får du en djup svärta och knäpptyst bakgrund där musikens transienter är snudd på skrämmande stundtals. Detta kombineras sedan med en otrolig detaljupplösning och knivskarpa konturer utan några tendenser till hårdhet, vasshet eller lyssningströtthet.
 
Detta är med det sagt en oerhört ärlig återgivning som kräver din fulla uppmärksamhet. Liknelsen mot att blicka upp emot ett stjärnklart, nattsvart himlavalv där tystnaden plötsligt avbryts av plötsliga åskknallar känns inte långt borta.
 
Oavsett om man är spekulant på ett sådant här system eller inte, eller har svårt att motivera kostnaden, så är det här en produkt som bidrar till helt nya insikter och lär oss vad som är möjligt idag på den allra högsta nivån.
 
Det finns också som tur är en betydligt mer tillgänglig lösning i form av det nedskalade systemet (Bravura) för det i sammanhanget mycket rimliga priset 79.000 kr.
 
Här kan du läsa mer om Aperio hos tillverkaren.
 
Warwick Acoustics Aperio Warwick Acoustics Aperio

Bravura

Warwick Acoustics Bravura

Bravura i sällskap med Lindemann Bridge II (streamer) ifrån vårt showroom i Stockholm.
Warwick Acoustics Bravura
Bravura

Tester & Utmärkelser

Warwick Acoustics Bravura Hi-Fi+

Här hittar du fler tester


Priser

Bravura (försteg + DAC), 79.000 kr
Aperio (referens), 389.000 kr


Vänligen kontakta oss för möjlighet till lyssning, hemlån och finansiering.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00