Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Rockport

Twin towers

Rockport är en av USA:s mest respekterade högtalartillverkare. Till skillnad mot lokala konkurrenter som Wilson Audio och Magico så håller man en förhållandevis låg profil, där man under åren lyckats etablera en stabil närvaro och ett avundsvärt anseende ibland musikälskare och kräsna entusiaster världen över.

Högtalarna utvecklas, designas och produceras ifrån de egna faciliteterna nära kusten i delstaten Maine i nordöstra USA.

Rockport har ett långvarigt samarbete tillsammans med Gryphon, men ses även i sällskap av Jeff Rowland och under senare år allt oftare Absolares utsökta rörelektronik under mässor och evenemang.

Vi har Atria för demonstration i våra showroom i Stockholm. Detta är en av Rockports allra senaste skapelser i form av en kompakt fullregister-högtalare utan kompromisser.

Välkommen att boka ett besök för en personlig demonstration av dessa fantastiska högtalare.

Rockport Atria

 

Mer information

Vänligen besök Rockport för en fullständig beskrivning av modellerna.

Videos

Du hittar flera filmer om Rockport på vår Youtube-kanal.

Priser

  • Atria, 290.000 kr
  • Avior, 390.000 kr
  • Cygnus, 570.000 kr
  • Altair, 910.000 kr
  • Arrakis, 2.130.000 kr

 

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, liksom inbytes- och finansieringsmöjligheter.