Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Harbeth

 

Harbeth

 

Harbeth är tveklöst en utav världens mest legendariska högtalartillverkare där man utifrån en lika klassisk som tidlös konstruktionsfilosofi har byggt upp en trogen skara följare världen över.

Få tillverkare har en lika lång och genuin historia som brittiska Harbeth. Att äga ett par Harbeth är att äga ett stycke modern hi-fi historia ifrån en tillverkare som har förfinat och förädlat sitt grundkoncept under flera decennier. De klassiskt formgivna kabinetten utgör grunden hos konstruktionerna där de egenutvecklade elementen och delningsfiltret är under ständig utveckling.

Här kan du läsa mer om Harbeths drygt 40 åriga historia.

Besök gärna tillverkaren för mer information.

 

Harbeth Heritage

 

Over forty years, a handful of talented engineers at the BBC’s Research Department conceived and undertook the world’s most comprehensive and sustained loudspeaker investigation project. Their contribution to driving-up the standard of hi-fi speakers was and remains immense.

Alan Shaw | Designer | Harbeth Audio Ltd

 

Harbeth

 

Är Harbeth rätt för dig?

En av de mest uppenbara styrkorna hos Harbeth är klarheten och öppenheten i mellanregistret. Den omedelbara närvaron inom detta känsliga frekvensområde är något som till stor del har bidragit till Harbeths unika rykte igenom åren. Om du lyssnar till musik där röster och akustiska instrument är framträdande inom genres som jazz, pop eller rock så är det här väldigt speciella högtalare med en intensiv och direkt förmedling av musiken som känns rätt och självklar.

Högtalarna ifrån Harbeth mår bra av viss drivkraft ifrån förstärkarna för att få glädje av de dynamiska resurserna och för att uppnå full kraft och kontroll i basområdet. Med detta sagt så ligger fältet relativt öppet där högtalarna kommer att växa med uppgiften och allt bättre elektronik.

Vi har nått väldigt fina resultat tillsammans med transistorelektronik ifrån AccuphaseAyre och Spec, hybridelektronik ifrån BAT och rörelektronik ifrån Lyric och Audio Hungary i lämplig prisklass i samspel med alla modeller. Harbeths flaggskepp 40.3 XD är en högtalare i toppklass vilka motiverar den finaste elektronik som finns att tillgå.

Kontakta oss gärna för rådgivning, provlyssning och hemlån där vi har samtliga modeller tillgängliga.

 

Harbeth M40.3XD

Harbeth 40.3 XD ifrån vårt showroom i Stockholm


Harbeth

Harbeth Nelson


Nelson

Nelson är ett sinnrikt aktivt subwoofer-system integrerat i ett par stativ, vilka utgör den optimala partnern till deras monitor P3ESR XD. Lösningen är också kompatibel med valfri BBC LS3/5A monitor på marknaden.
 
Här kan du läsa mer om Harbeth Nelson.


Presentationer & Guider


Högtalarstativ ifrån Tontrager

Tontrager tillverkar de mest välgjorda och effektiva högtalarstativen till Harbeth idag anpassade för respektive modell.

Läs gärna mer hos tillverkaren.

Tontrager


Priser

P3ESR XD, 37.900 kr

C7ES-3 XD, 51.900 kr

M30.2 XD, 61.900 kr

SHL5Plus XD, 72.900

M40.3 XD, 239.000 kr

Nelson, 45.000 kr/par

 

TONTRAGER STATIV

P3ESR XDC7ES-3 XDM30.2 XDSHL5Plus XD, 13.900 kr/par

M40.3 XD, 15.900 kr/par

 

Vänligen kontakta oss för lyssning, hemlån, inbyte och finansiering.

Vi reserverar oss för valutaförändringar eller plötsliga prisjusteringar ifrån våra leverantörer.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00