Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Raidho

 

Raidho

 

Raidho var för snart 10 år sedan en ny aktör som vi upptäckte tidigt, och som också blev en av de första högtalartillverkare som vi tog in i sortimentet. Då som den första handlaren i Sverige.

Vi nylanserar nu Raidho i vårt sortiment med ett urval av nya och mycket spännande modeller ifrån den uppdaterade X och TD-serien.

Den senaste generationen högtalare har samma eleganta och karaktäristiska uttryck, men med helt omarbetade element och delningsfilter, där man har tagit prestandan till en annan och högre nivå än tidigare. De nyutvecklade modellerna har också förbättrade akustiska egenskaper och är idag betydligt lättare att placera i rummet och matcha med en bredare flora av elektronik.

Utmärkande för Raidho är renheten, den nattsvarta och tysta bakgrunden, transientattacken, den holografiska ljudbilden och den lättlyssnade musikaliteten. Kvaliteter som sammantaget ger Raidho ett helt eget uttryck och väldigt speciella egenskaper.

Raidho är också en av de tillverkare som återkommande får väldigt fina omdömen globalt med utmärkelser i The Absolute Sound, HiFi+, 6Moons, Mono & Stereo m.m.

Läs gärna mer hos tillverkaren.


Raidho X2t Product_of_the_year_ljud_bild

Product of the year | Raidho X2t

Ljud & Bild har tilldelat årets finaste utmärkelse inom kategorin golvhögtalare till Raidho och deras eleganta och storspelande X2t.

 

Jag tror aldrig att jag har hört några lika bra kompakta golvhögtalare som Raidho X2t. De låter så magisk, så snyggt och så extraordinärt att det är svårt att beskriva. Instrumenten är placerade i ett tredimensionellt rum, som få andra kommer i närheten av.
Läs hela testen hos Ljud & Bild.

Raidho X1.6

Nyhet | Raidho X1.6

Raidho har alltid erbjudit stativhögtalare med en oväntat expansiv och precis ljudbild och imponerande basresurser. Tills nu så har det dock funnits ett glapp mellan minstingen X1 och golvhögtalaren X2 för dig som fortfarande vill ha en kompakt högtalare, men som önskar mer kraft, pondus och en djupare basåtergivning. Med X1.6 så fyller man nu detta utrymme med en ny, större och mycket spännande stativhögtalare i X-serien.

Specifikationen ser ut som följer:

Size (WxHxD):  200 x 360 x 300 mm
Weight: 12 Kg
Freq. response: 45 Hz – 50 KHz
Impendance: >6 ohm
Sensitivity: 87 dB 2.83 V/m
Crossover: 3.5 kHz
Enclosure: Vented design. Port in the rear
Drive units: 1 x sealed ribbon tweeter.
1 x 6,5” Ceramic driver
Finish: Black piano and White piano
Amplification: >50 W

 


Tester & Utmärkelser

Raidho X1t Ljud och bild


X1t

Raidho X1t låter så rent, oppløst og stort at instrumenter og sangstemmer står som de reneste påler.

Här kan du läsa hela testen hos Ljud & Bild.


X1t

I genuinely didn’t want to take these out of the system and I have no option other than to give them our top award…

Här kan du läsa hela testen hos HiFi Pig.


X1t

Don’t let the size fool you: The Raidho X1t is a true and superbly sounding high-end speaker. The rendering of human voices is simply stunning. The X1t is my very own recommendation.

Här kan du läsa hela testen hos Hifi Statement


Raidho TD2.2 Golden Ear

TD2.2

The TD2.2 is a very musically involving speaker. From its crystal clear, fatigue-free treble and midrange down to its fabulously robust bass, the TD2.2 has a wonderful combination of detail retrieval, tonal richness, and solid musical foundation. Music shines vividly and evocatively through the Raidhos and invites you to listen and listen some more. Recommended.

Här kan du läsa hela testen hos The Absolute Sound

 

 Besök gärna Raidho för fler tester.


Raidho TD1.2


Priser

Här hittar du en aktuell prislista.

Vänligen kontakta oss för lyssning, hemlån, inbyte och finansiering.

Vi reserverar oss för valutaförändringar eller plötsliga prisjusteringar ifrån våra leverantörer.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00