Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

HRS Detalj

Harmonic Resolution Systems (HRS)

 

Harmonic Resolution Systems (HRS) utvecklar kompletta systemlösningar för effektiv resonanshantering och är idag en av världens ledande tillverkare inom detta område.

Racken finns i tre nivåer (EXR, SXR, VXR) med stor flexibilitet, där möjligheten även finns att uppgradera längs vägen ifrån en serie till nästa uppåt i hierarkin.

Man erbjuder även fristående plattformar för placering på rack, golv eller valfri möbel samt fötter och dämpplattor.

Vi har rack och plattformar ifrån EXR serien samt Nimbus, Helix och Vortex fötter och DPX dämpplattor tillgängliga för demonstration och hemlån hos oss.

Kontakta oss gärna för att diskutera de många alternativen och möjligheterna närmare!

Introduktion

HRS beskriver sin verksamhet och ambition så här:

Harmonic Resolution Systems består av ett team av skickliga ingenjörer, hängivna hantverkare och produktsupportspecialister med hundratals års erfarenhet av design, utveckling, produktion, försäljning och distribution av brusreducerande komponenter och system som ger magin i din favorit musik och filmer till liv i ditt hem. Dessa färdigheter utnyttjas med passion på HRS för att skapa produkter med exceptionell prestanda och av högsta kvalitet.

Vår chefsingenjör, Michael Latvis, har över fyrtio års erfarenhet av ingenjörs- och produktutveckling med en specialitet inom vibration, buller och styrsystem. Innan han grundade HRS 1999 hade Latvis ett antal nyckelpositioner hos branschledande företag. Dessa befattningar inkluderade Design Engineering, Engineering Management och Business Development Management-positioner. Mr. Latvis har sex utfärdade patent relaterade till stötar, vibrationsisolering och högpresterande ljudprodukter. Han har arbetat för ett antal ledande företag med utveckling av isoleringsprodukter för ljudsystem, kommersiella flygplan, militära flygplan, industriella applikationer och missilförsvarssystem.

HRS använder ett brett utbud av teknologier för att uppnå vår unika prestandanivå. Detta inkluderar utvecklingen av egenutvecklade kompositlaminat och våra skräddarsydda HRS-material som är utvecklade av skickliga kemister och våra ingenjörer som är experter på att skapa strukturella material med unika egenskaper. Dessa material är utvecklade baserat på årtionden av erfarenhet, produkttester och vägledning från vår panel av lyssnarexperter. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för HRS att skräddarsy våra produkter och anpassa materialets prestandabas utifrån den verkliga erfarenheten. Det gör att HRS kan utveckla unika produkter och inspirerar vår design och vägrar nöja sig med det som är kommersiellt tillgängligt för alla företag.

Skickliga hantverkare som använder egen teknik och precisionsmaskiner producerar våra produkter. Dessa hantverkare har en detaljerad förståelse för tillverkning av precisionskomponenter och de kvalitetssystem som krävs för att producera produkter av allra högsta kvalitet med konsekventa ljudresultat varje gång. De handfinishar också och inspekterar personligen varje enskild komponent. Modern teknik kombinerat med gammaldags hantverk och värderingar ingår i varje HRS-produkt.

HRS anser att varje del av vår verksamhet är lika viktig som den andra. Vi är lika dedikerade till användningen av precisionsverktyg och unika processer som vi är till gammaldags hantverk och kunskap. Vi är dedikerade till design och säljstöd som vi är till kundsupport och service efter försäljning. Vår personal arbetar flitigt varje dag för att bygga dig en överlägsen produkt och för att försäkra dig om en utmärkt långsiktig ägarupplevelse. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att skapa ditt högpresterande underhållningssystem.

Avancerade FEA-design- och analysverktyg används för att designa HRS-produkter och verifiera stress, förskjutning, frekvensrespons och andra nyckelfunktioner innan den inledande produktionsfasen av våra produkter. Dessa verktyg i kombination med omfattande lyssningstester resulterar i överlägsen produktprestanda och en förfinad färdig produkt när den först släpps till produktion. När HRS släpper en ny produkt till produktion är du säker på att du får en förfinad produktionsprodukt som är välkonstruerad och som även har godkänts av alla medlemmar i vår lyssnarpanel.


HRS rack

HRS VXR

VXR


HRS SXR

SXR


HRS EXR

EXR


HRS EXR+Isolation base

EXR + Isolation base plattformar


Plattformar

HRS EXR Isolation Platform

EXR (för placering på rack/hylla)


HRS EXR Isolation Platform

EXR + G7 fötter (golvplattform)


Fötter

HRS Nimbus

Nimbus


HRS Helix

Helix


HRS Vortex

Vortex


Dämpplattor

HRS DPX

DPII / DPX


Guider & Presentationer

 

Du hittar fler videos på HRS YouTube kanal.


Priser

Här hittar du en komplett prislista för HRS produkter.

 

Vi reserverar oss för valutaförändringar eller plötsliga prisjusteringar ifrån våra leverantörer.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00