Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Copland

 
Du gamla du fria

Copland har i över 30 år skapat rörförstärkare utifrån en tidlös ambition och inställning till välljud och industridesign. Det här är produkter som sätter musiken i första rummet, och där känslan för byggkvalitet och precision i varje enskild detalj skapar en mycket speciell helhetsupplevelse

Välkommen för ett besök och en närmare demonstration av dessa underbara rörförstärkare.


Copland CTA407

Copland CTA 407

Copland lanserar nu en nyutvecklad och helt rörbaserad integrerad förstärkare som har fått auto-bias och stöd för 6550/KT88/KT120/KT150 effektrör med en utgångseffekt på 50W/8Ohm. Förstärkaren har även ett ambitiöst inbyggt MM/MC RIAA.

Copland erbjuder en alldeles speciell kvalitetskänsla där vi som alltid kan förvänta oss en luftig, generös och engagerande presentation även ifrån denna förstärkare.

Vi har CTA 407 för demonstration och hemlån hos oss tillsammans med de tre hybridförstärkarna.

 


 

Copland CSA-100
CSA-100

Copland CSA 100

CSA-100 är Coplands svar på den moderna musikälskarens behov av färre enheter med all funktionalitet i samma låda. Vi har länge önskat oss en hybridförstärkare av hög kvalitet i en mer tillgänglig prisklass med DAC (PCM/DSD) + RIAA (MM) och kraft (100W/8Ohm) nog att driva de flesta högtalare i klassen. Nu är den här.

Läs mer om den nya förstärkaren här (PDF).


Priser

Här hittar du en komplett prislista.

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00