Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Copland

 
Du gamla du fria

Copland har i över 30 år skapat rörförstärkare utifrån en tidlös ambition och inställning till välljud och industridesign. Det här är produkter som sätter musiken i första rummet, och där känslan för byggkvalitet och precision i varje enskild detalj skapar en mycket speciell helhetsupplevelse

Välkommen för ett besök och en närmare demonstration av dessa underbara rörförstärkare.


Copland CSA-100
CSA-100

Copland CSA-100

CSA-100 är Coplands svar på den moderna musikälskarens behov av färre enheter med all funktionalitet i samma låda. Vi har länge önskat oss en hybridförstärkare av hög kvalitet i en mer tillgänglig prisklass med DAC (PCM/DSD) + RIAA (MM) och kraft (100W/8Ohm) nog att driva de flesta högtalare i klassen. Nu är den här.

Läs mer om den nya förstärkaren här (PDF).


Copland 408
CTA-408

Copland CTA-408

CTA 408 är en helt nyutvecklad modell med kraftfulla KT150 rör och en uteffekt på  2 x 75 W/8Ohm. Förstärkaren har även ett inbyggt MM/MC RIAA av hög kvalitet.

Copland CTA 408
Copland CTA 408
Copland CTA 408
Copland CTA 408


Priser

Här hittar du en komplett prislista.

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00