Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Arya Audio Labs


Arya Audio Labs erbjuder med sina Revopod de mest avancerade och välkonstruerade fötterna för resonanshantering som vi känner till för användning under både elektronik och högtalare.

Fötterna kan finjusteras på micro-nivå i höjdled för en helt horisontell placering och jämn fördelning av vikten på ett väldigt sofistikerat sätt med maximal precision.

Fötterna kommer i paket om tre eller fyra stycken. Vid ersättning av högtalarspikes eller befintliga apparatfötter så ingår det M6, M8 och 1/4″-20 adapters med möjlighet att gänga in fötterna i bottenplatta, utriggare etc. M4 och M10 adapters finns som tillval för dig som behöver det. Fötterna kan även placeras löst under elektronik och högtalare.

Varmt välkommen att låna och prova Revopod under din elektronik och dina högtalare där hemma för att se vad det ger hos dig.

Besök gärna tillverkarens hemsida eller Facebook sida för mer information.

Arya Audio Labs Revopod
Arya Revopod

Uppbyggnad

Arya Audio Labs Revopod

Inspiration

Hos Audioexotics så hittar du exempel ifrån hela världen där Revopod används under elektronik och högtalare.


Tester & utmärkelser

Mono & Stereo | Best of 2018

Läs hela testen hos Mono & Stereo


Arya Revopods ifrån vårt showroom i Stockholm.

Priser


Arya Revopods – set om 3 st fötter – 9.500 kr (chrome), 9.900 kr (övriga finish alternativ)
Arya Revopods – set om 4 st fötter – 12.500 kr (chrome), 12.900 kr (övriga finish alternativ)

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00