Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Allnic


Allnic


Ledstjärnan bakom Allnic Audio Labs heter Kang Su Park. Redan under 90-talet så grundade han sitt livsprojekt, med ambitionen att matcha eller till och med överträffa legendarer som Kondo, Shindo och Wavac. Idag så har man kommit långt på den resan.

Konstruktionslösningarna som Kang Su har valt är unika, komplexa och kostbara, vilka ibland annat utmärks av direktupphettade trioder (DHT) och handlindade transformator med nickellegering.

På programmet så hittar vi en bred uppsättning modeller ifrån omtalade RIAA och linjeförsteg till integrerade förstärkare, slutsteg och hörlursförstärkare.

T-2000 25th (KT150) är en av de mest välljudande och allsidiga integrerade rörförstärkare som vi har haft förmånen att lära känna, med kraft nog att driva de allra flesta högtalare på marknaden idag. Förstärkaren är omkopplingsbar mellan pentod- och triodläge under drift.

T-1500 MK2 (300B) är alternativet för dig som söker absolut förfining och närvaro tillsammans med mer lättdrivna högtalare. Vi har uppnått särskilt fina synergier tillsammans med Cube Audio, Apertura och Stenheim hos oss.

Allnics förstärkare förmedlar de finaste av rörkvaliteter med en nivå av naturlighet, driv och närvaro som är sällsynt, oavsett prisklass.

Vi är mycket glada över att representera denna genuina tillverkare, vars produkter kommer att höja musikupplevelsen hos många rörälskare i Skandinavien framöver.

Varmt välkommen att kontakta oss, besöka oss eller låna hem för att uppleva dessa fantastiska rörförstärkare närmare.


Allnic

Tester och Utmärkelser

Hos Allnic så hittar du aktuella tester och utmärkelser av produkterna.


Fabriksbesök

Våra branschkollegor i England som snart har representerat Allnic i 10 år gjorde under 2019 ett besök hos tillverkaren i Sydkorea.


Priser

Integrerade förstärkare

Försteg

RIAA

Hörlursförsteg

Slutsteg

Step-up trafo

Kablar

Vänligen kontakta oss för mer information och priser.