Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Crystal cable

Musikförmedling

Crystal cable har i närmare ett decennium skapat kablar och högtalare för musikälskare som insett att en anläggning aldrig är starkare än sin svagaste länk. Företaget delar kunskap och fasciliteter med systerföretaget Siltech som legat i framkant inom avancerad kabelutveckling i över 25 år.

Kabelprodukterna utvecklas under ledning av Gabi Rijnveld och tillverkas för hand på beställning  ifrån det holländska högkvarteret. Användning av silver och guld i ledarna gör tillverkningen exklusiv och kostsam, men där resultatet talar för sig självt.

Vid sidan av kabeltillverkningen så utvecklar man även högtalare i sin Arabesque-serien. De större modellerna i glas skapade stor förundran och intresse vid lanseringen för ett par år sedan, och har därefter följts av upp av två stativhögtalare i särsklass – Mini och Minissimo. Minissimo premiärvisades under Munchen-mässan 2014 och utnämndes av flera ledande branschaktörer och media till en av mässans absoluta höjdpunkter. Soundstage tillhörde beundrarna och gav den utmärkelsen “Best of Munich”.

The Audio Beat har nyligen utvärderat Minissimo med slutsatsen: “In many respects, Crystal Cable’s Minissimo is the most musically and emotionally satisfying small speaker I’ve used”. Testen finns att läsa här.

Även Hifi+ har nyligen lärt känns Minissimo: “This important speaker deserves the highest recommendation.” Testen finns att läsa här.

Här hittar du en presentation av Minissimo (PDF).

Vi erbjuder Crystal cable exklusivt i Sverige och har högtalaren Minissimo på plats i våra showroom liksom ett urval av kabelprodukter.

Välkommen att besöka oss för en mycket speciell upplevelse av produkter som förenar musikalitet, elegans och estetik på ett unikt sätt.

Crystal cable minissimo

Mer information

Vänligen besök Crystal cable för mer information.

Priser - högtalare

  • Minissimo (stativhögtalare), 149.000 kr (inkl. stativ)
  • Mini (stativhögtalare), 189.000 kr (inkl. stativ)
  • Arabesque III (golvhögtalare), 285.000 kr
  • Arabesque Master Glass (golvhögtalare), Offert
  • Absolute Arabesque (golvhögtalare), Offert

Minissimo finns i ett antal standardfärger och kan fås i valfri färg till en merkostnad.

Vänligen kontakta oss för aktuellt pris, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Priser - kabelprodukter

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.