Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Crystal Connect

Crystal Cable


Crystal Cable
 har i närmare ett decennium skapat kablar och högtalare för musikälskare som insett att en anläggning aldrig är starkare än sin svagaste länk. Företaget delar kunskap och fasciliteter med systerföretaget Siltech som legat i framkant inom avancerad kabelutveckling i över 25 år.

Kabelprodukterna utvecklas under ledning av Gabi Rijnveld och tillverkas för hand på beställning  ifrån det holländska högkvarteret. Användning av silver och guld i ledarna gör tillverkningen exklusiv och kostsam, men där resultatet talar för sig självt.

Välkommen att besöka oss för en mycket speciell upplevelse av produkter som förenar musikalitet, elegans och estetik på ett unikt sätt.


Priser

Vänligen kontakta oss för möjlighet till lyssninghemlån och finansiering.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00