Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

COS D10

COS

COS är ett exempel på en mindre tillverkare under ledning av en målmedveten man (Stephen Gong) som har bestämt sig för att utmana de stora med alltigenom kompromisslösa och flexibla produkter i framkant.

Utbudet består av prisbelönta försteg med interna D/A omvandlare och hörlursförstärkare där man hittar modellen H1 sedan tidigare. Det nya multi-försteget D10 erbjuder nu all denna funktionalitet i form av en modulär lösning i en och samma enhet med en kvalitetskänsla som imponerar stort på oss.

Varmt välkommen att uppleva COS hos oss eller hemma.

Läs gärna mer hos tillverkaren.


COS D10
COS D10

D10

D10 är en modulär DAC med analoga + digitala ingångar kombinerat med hörlursförstärkare och volymkontroll av mycket hög klass. Du kan sedan välja att bygga ut försteget med streaming och/eller RIAA-moduler.

På digitalsidan hittar vi en DAC baserad på 2 x Burr Brown 1792A chip med stöd för PCM, DSD och MQA över USB, S/PDIF, AES/EBU eller I2S.

Med streamingkortet (tillval) ansluter du till ditt nätverk hemma via Ethernet (kabel) eller trådlöst över wi-fi. Stöd finns för Roon (endpoint), Tidal, Qobuz, Deezer och Spotify Connect.

Byggkvalitet och finish är ibland det bästa vi har sett i klassen, där denna produkt verkligen osar kvalitet inifrån och ut.

D10 har redan hunnit få 6Moons finaste utmärkelse Blue Moon Award.

Här hittar du en fullständig presentation och manual.


COS H10

H1

H1 är ett försteg och en seriös hörlursförstärkare med DAC och analog utgång med stöd för PCM och DSD över USB, S/PDIF, Toslink eller AES/EBU. H1 kan användas för att driva ett slutsteg direkt, dina aktiva högtalare eller utgöra hjärtat i en seriös hörlursanläggning.

H1 har tilldelats 6Moons finaste utmärkelse Blue Moon Award.

Här hittar du en fullständig presentation och manual.


COS D10
Ett flightcase inger alltid förtroende…
COS D10
…och skyddar också känsligt innehåll på bästa sätt.
COS D10
COS D10 ifrån vårt showroom i Stockholm

Tester & Utmärkelser

COS D10 6Moons Blue Moon Award

D10 har tilldelats 6Moons finaste utmärkelse Blue Moon Award 2020.

Här kan du läsa hela testen hos 6moons.


COS D10 Hifiknights

The D10’s fully adult captivating performance combined with broad functionality, fab looks and versatility resulted in an impressive multitasker priced generously for what it is.

Här kan du läsa hela testen hos Hifiknights.


Priser

H1, försteg med DAC & hörlursutgång, 20.000 kr

D10, modulär DAC och försteg med hörlursutgång, 49.000 kr
D10, streamingmodul: 10.000 kr
D10, RIAA-modul: 8.000 kr

Vänligen kontakta oss för möjlighet till lyssning, hemlån och finansiering.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00