Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Gold Note

 
Skönhet och spelglädje

Gold Note förenar traditionell italiensk känsla för finish och hantverk med modern teknologi. Man har tillverkat skivspelare och elektronik sedan 1992, dels i eget namn, men även som leverantör till andra välrenommerade tillverkare.

Utbudet av skivspelare, tonarmar och pickuper är brett, där man som en av få tillverkare kan erbjuda alla ingående delar i kedjan med möjlighet till full kontroll i syfte att skapa optimala synergier. Man har även ett mycket intressant RIAA i sortimentet (PH-10), vilket redan är omtalat för sitt välljud och sin flexibilitet, med ett väldigt fint pris-prestanda förhållande.

Elektroniken är neutral och korrekt, med väl utvecklad musikalisk rytm och tajming (“PRaT” – Pace, Rhythm and Timing). En sällsynt och mycket engagerande kombination av kvaliteter.

Vi har en bred uppsättning produkter på plats ifrån Gold Note i vårt showroom i Stockholm – skivspelare, tonarmar, pickuper och elektronik.

Varmt välkommen för lyssning och hemlån!

Läs gärna mer hos tillverkaren.


Priser

Vänligen besök den svenska importören Classic Design för en komplett prislista.

Vänligen kontakta oss för inbytes- och finansieringsmöjligheter.