Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Jeff Rowland

Musikaliska juveler

Jeff Rowland representerar en stolt tradition av världsledande amerikanska tillverkare. Det här är elektronik av yppersta klass med en prestanda, byggkvalitet och finish som saknar motstycke.

Jeff Rowland Aeris (DAC/Försteg) samt modell 725 (monoslutsteg) utgör ofta hjärtat i våra referens-anläggningar vid utvärdering av högtalare, under mässor och vid demonstration i våra showroom. Continuum S2 (integrerad förstärkare), Capri S2 (försteg) samt 525 (stereo-/monoslutsteg) finns också för demonstration, vilka erbjuder allt Jeff Rowland representerar i form av prestanda och byggkvalitet i extremt kompakta och eleganta chassin.

Vänligen kontakta oss för ett besök och en chans att uppleva dessa fantastiska produkter.

 

Jeff Rowland Continuum S2

Jeff Rowland - Art in Science

Våra demoprodukter

Aeris

Aeris

DAC med volymkontroll

Jeff Rowland Aeris är en digital centralenhet av högsta klass med inbyggd volymkontroll och möjlighet att driva ditt slutsteg direkt. Resultatet är minimal signalpåverkan med maximal transparens och dynamik.

Jeff Rowland Continuum S2

Continuum S2

Integrerad förstärkare (+DAC/RIAA)

Jeff Rowland Continuum S2 är tveklöst en av världens finaste integrerade förstärkare. Med hjälp av insticksmoduler kan enheten byggas ut med antingen en högkvalitativ DAC alternativt ett RIAA-försteg för direkt anslutning av digital eller analog signalkälla.

JRDG_Capri_S2_300x285px

Capri S2

Försteg + (DAC/RIAA)

Jeff Rowland Capri S2 är ett mycket elegant och extremt kompakt försteg av hög klass. Med hjälp av insticksmoduler kan enheten byggas ut med antingen en högkvalitativ DAC alternativt ett RIAA-försteg för direkt anslutning av digital eller analog signalkälla.

 

Model 525

Model 525

Stereo/Monoslutsteg

Jeff Rowland 525 är ett kraftfullt och extremt kompakt slutsteg med prestanda och byggkvalitet på hög nivå. Tillsammans med försteget Corus S2 så utgör kombinationen en mycket kompetent och elegant kombination. Slutsteget kan också bryggkopplas och användas som monoblock om så önskas.

JRDG_625_300x285px

Model 725

Monoslutsteg

Jeff Rowland 725 är kraftfulla, kompakta monoblock med en prestanda och byggkvalitet på högsta tänkbara nivå. Förstärkarna utgör kulmen av närmare 30 års utvecklingsarbete utav en av audio-världens mest erfarna och kompromisslösa konstruktörer.

Priser

 

Prislistor hittar ni här.

 

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

 

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00