Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

MSB Technology

 
Innovationskraft

MSB Technology har skapat sig ett grundmurat rykte som en av världens främsta tillverkare inom det digitala området. Många förknippar dem med en kompromisslöshet och utvecklingsnivå som få andra kan mäta sig med. Vid sidan av CH Precision och APL hos oss så erbjuder man de mest avancerade, sofistikerade och välljudande lösningar som vi känner till på den högre nivån.

MSB har sin bas i Silicon Valley USA, där all utveckling och produktion av hela modellprogrammet görs inhouse.

I programmet så hittar i vi idag fyra DAC-modeller på lika många nivåer – Discrete, Premier, Reference och Select. Discrete och Premier är nya och mer tillgängliga modeller med teknologi och design direkt nedärvd ifrån toppmodellerna Reference och Select.

På den här nivån där investeringen är förhållandevis stor, och utvecklingstakten relativt hög, så ser vi modularitet och framtida möjligheter till uppgradering som en självklarhet. Du väljer med andra ord den funktionalitet du behöver idag, där du samtidigt är förberedd för de möjliga uppgraderingar som kommer i morgon. Utöver de digitala standardingångarna (Coax & Toslink) så kan du välja fler digitala ingångar, utökade konverteringsmöjligheter (Quad DSD & MQA) och en streamingmodul (Renderer). Modellerna Premier, Reference och Select erbjuder även möjlighet att uppgradera klockan. Reference och Select går även att få med analoga ingångar, vilket gör dem till kompletta försteg. Möjligheten finns även att uppgradera strömförsörjningen på samtliga nivåer. Se jämförelsetabellen nedan för mer information.

Varmt välkommen att kontakta oss för besök, demonstration och lyssning av dessa fantastiska produkter!

Läs mer om MSB på tillverkarens hemsida.

MSB Technology

Discrete DAC

MSB Discrete DAC

Efterföljaren till föregångaren och succén ”Analogue DAC” heter Discrete DAC – en nyhet som många har väntat på. Det här är en alltigenom ny konstruktion, där både utveckling på in- och utsidan har ärvts ned ifrån toppmodellerna Reference och Select. Som alla andra modeller i serien så är den modulär, där du adderar det du behöver (se valmöjligheter och jämförelsetabell nedan).

Läs mer om Discrete DAC hos MSB.

Premiere DAC

MSB Premiere DAC

Premiere DAC ska ses som en lillebror till Reference och Select snarare än en storebror till den enklare Discrete DAC. Här så närmar man sig den extrema prestandan och upplevelsen hos referensmodellerna i en betydligt mer tillgänglig prisklass, där man har sparat där det märks minst.

Läs mer om Premiere DAC hos MSB.

Modulär uppbyggnad

MSB moduler

Tilläggsmodulerna erbjuder fler digitala ingångar, utökade konverteringsmöjligheter (Quad DSD & MQA) och en streamingmodul (Renderer). Modellerna Premier, Reference och Select. Reference och Select går även att få med analoga ingångar, vilket gör dem till kompletta försteg.

Valmöjligheter och jämförelsetabell

MSB DAC Comparison

Priser

 

Här hittar du en aktuell prislista för MSB.

 

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00