Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Nagra

Schweizisk precision

Nagra inledde sin bana som tillverkare av professionell inspelningsutrustning så tidigt som 1951. Under sent 90-tal lanserades de första produkterna riktade till ljudälskare avsedda för hemmabruk – försteget PL-LP och rörslutstegen VPA. Produkterna blev en omedelbar succé, och är idag närmast ikoniska.

Det här är kompakta och oerhört välbyggda produkter med en tidlöshet i konstruktion och utförande som är helt unik. Företaget har långa utvecklingscykler, och lanserar endast nya produkter när man anser att man nått markanta framsteg gällande konstruktion och prestanda. En Nagra-produkt är på många sätt en trygg investering.

En Nagra-produkt ställer sig aldrig i vägen för musiken, och erbjuder alltid en väl sammanhållen ljudbild, med ett uns av naturligt värmetillskott och ett fritt musikaliskt flöde.

Nagras elektronik och Veritys högtalare erbjuder total harmoni och synergi i ett delat system. Företagen har samarbetat under många år, och använder varandras produkter i majoriteten av de sammanhang där de förekommer tillsammans, allra särskilt på mässor världen över.

Det nyligen lanserade referensförsteget Jazz samt stereo/mono-slutsteget MSA finns för demonstration i vårt showroom.

Välkommen att kontakta oss för en provlyssning av dessa vackra och tidlösa produkter.

 

Nagra

Våra demoprodukter

Nagra Jazz

Jazz

Försteg

Nagra Jazz är det mest högpresterande försteg företaget har tillverkat under sin drygt 60-åriga historia. Byggkvalitet, finish och känsla i handhavandet är som alltid hos Nagras produkter unikt i sitt slag.

Vänligen besök Nagra för en fullständig beskrivning.

Priser

  • Jazz, 96.000 kr
  • VFS (dedikerad supportplattform), 14.900 kr

 

Vänligen kontakta oss för aktuellt pris, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Nagra MSA

MSA

Slutsteg

Nagra MSA är ett kompakt, elegant slutsteg som kan användas i både stereo- och monokonfiguration. Slutsteget bjuder på en byggkvalitet i särklass där exempelvis den övre sektionen (kylflänsar) är fräst ur ett 10kg tungt aluminiumblock.

Vänligen besök Nagra för en fullständig beskrivning.

Priser

  • MSA, 76.000 kr
  • VFS (dedikerad supportplattform), 14.900 kr

 

Vänligen kontakta oss för aktuellt pris, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

 

 

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00