Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Primare CD35 + I35 Prisma

Primare


Modernt. Flexibelt. Elegant.

Primare erbjuder ett modernt ekosystem av modulära produkter på flera nivåer. Utbudet präglas av flexibilitet och elegans – oavsett om du söker en integrerad förstärkare eller streamer på en seriös instegsnivå, alternativt en mer ambitiös lösning med separata enheter som du kan leva och växa med.

Det här är en anrik tillverkare med fötterna djupt rotade i den Skandinaviska myllan. Tradition, förnuft och känsla är något som tydligt genomsyrar den grundläggande designfilosofin men också konstruktion, handhavande och utformning.

En källa eller förstärkare ifrån Primare spelar alltid utpräglat neutralt, rent och väl definierat kombinerat med mycket fin kontroll, driv och tajming. Man använder själva den svenska termen ”lagom” eller den danska ”hygge” i ett försök att beskriva vikten av balans och harmoni hos sina produkter där ingenting sticker ut eller avviker ifrån helheten.

Samtliga enheter går att kombinera fritt och fås i valfri finish så länge det är titan eller svart.


Primare 35-serie

Tre serier och så en till

Primare erbjuder i huvudsak tre serier15, 25 och 35. Samtliga är modulära där du väljer nivå, enheter och konfiguration efter behov med stor frihet. Den renodlade streamern NP5 Prisma (en nyhet för 2020) ingår i en egen serie vilken man kort och gott kallar 5.

NP15 Prisma

5-serien

5-serien innehåller en av de senaste och mest efterlängtade produkterna ifrån Primare inom det kanske mest populära segmentet just nu – nätverksstreamers.

NP5 Prisma kan spela musik ifrån extern hårddisk eller NAS liksom strömmad musik ifrån Tidal och Spotify. Denna streamer erbjuder även stöd för Roon (kommer snart), Spotify Connect, Chromecast och AirPlay 2. Du ansluter den enkelt till din DAC via Coax S/PDIF (RCA) eller över Toslink.

Hantering och uppspelning av din musik görs antingen via Primares egen applikation Prisma alternativ via Roon för dig som har lärt dig att uppskatta denna tjänst.


Primare 15 serien

15-serien

Primare erbjuder med 15-serien en seriös instegsnivå för dig som vill ha en smidig anläggning med stöd för allt av moderna tjänster och format med höga krav på användbarhet och flexibilitet.

Hjärtat i serien är den integrerade förstärkaren I15 vilken i Prisma version (I15 Prisma) har både streamer och DAC integrerat där MM versionen (I15 MM) erbjuder ett RIAA-steg för MM pickup internt.

Den integrerade förstärkaren kan sedan kompletteras med CD-transporten DD15 och RIAA-försteget (MM/MC) R15 vid behov. I serien ingår även försteget SC15 Prisma med integrerad DAC och streaming för anslutning till ett separat slutsteg eller aktiva högtalare.


Primare I25 Prisma

25-serien

Denna serie domineras av en modulär integrerad förstärkare vilken finns i tre versioner – helt analog (I25), med DAC-modul (I25 DAC) alternativt komplett med DAC och Streamer-modul (I25 Prisma). Förstärkaren lämnar 100W/8Ohm med kraft nog att driva de flesta högtalare med kontroll.


35-serien

I 35-serien så hittar vi Primares mest ambitiösa produkter. Serien består av den integrerade förstärkaren I35 vilken givetvis även finns med DAC (I35 DAC) och i Prisma version (I35 Prisma) med både streamer och DAC internt.

Den integrerade förstärkaren kan sedan kompletteras med en CD-spelare vilken man erbjuder som ren transport (DD35), som CD-spelare med DAC (CD35) eller som CD-spelare med DAC + streamingmodul (CD35 Prisma). Prisma-versionen är en komplett digital källa för dig som ännu spelar och njuter av dina CD-skivor samtidigt som du får möjlighet att ansluta fler digitala källor och även kan strömma musik ifrån Tidal och Spotify etc.

I denna serie så hittar vi också referensprodukterna PRE35 (försteg med DAC och streamer som tillval) samt slutsteget A35.2. Detta kan användas som stereoslutsteg alternativt som monoslutsteg för dig som vill maximera upplevelsen i ditt system eller som har mer krävande och trögdrivna högtalare.


Primare EISA Best Product 2019-2020

Utmärkelser

Primare har en lång historik av fina utmärkelser ifrån hela världen bakom sig där kombinationen CD35 och I35 nyligen fick utnämningen ”Best Product 2019-2020” Av EISA.

Under respektive produkt på Primares hemsida så hittar du samtliga tester och utmärkelser.


Lagom

Terry Medalen ifrån Primare förklarar vad man menar med ”just listen” och innebörden av ”lagom” i relation till Primares designfilosofi och målsättning med sina produkter.

Du hittar fler videos hos Primares YouTube kanal.


Priser

Här hittar du en aktuell komplett prislista.

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00