Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Sonus Faber

Italienska skönheter

Sonus Faber skapar högtalare där intima musikaliska egenskaper förenas med en känsla för utformning och möbelhantverk i särklass. Grundaren Franco Serblin (1940-2013) anses av de flesta vara den italienska högtalarkonstens fader. Under flera decennier introducerade han ett antal nya konstruktionsfilosofier och högtalare som blivit ikoniska igenom åren, däribland Electa Amator, Guarneri Homage och Stradivari.

Under ny ledning driver företaget utvecklingen vidare, och har med lanseringen av en ny generation högtalare lyckades förena decennier av erfarenhet och traditionellt hantverk med nya, innovativa design- och konstruktionslösningar. Allt under ledning av en ny stjärna – Livio Cucuzza.

Vi har Olympica-serien för demonstration i våra showroom. Vänligen kontakta oss för en musikalisk upplevelse och italiensk möbelkonst på högsta nivå.

 

Sonus Faber

 

Sonus Faber Minima Vintage

Minima vintage

Odödlig klassiker

Namnet säger allt. Med Minima Vintage har Sonus Faber valt att bevara och varsamt förädla en klassisk högtalare som var med att befästa företagets ställning som en tillverkare av musikförmedlare för alla sinnen. Vänligen besök Sonus Faber för att lära dig mer om denna underbara högtalare, och historien bakom den.

Sonus Faber Olympica II

Olympica

En ny början

Sonus Faber Olympica förenar decennier av erfarenhet med modern teknik. Med den nya serien har Sonus Faber på nytt bevisat sin unika särställning som tillverkare av högtalare med en design, finish och kvalitet av högsta klass.

Sonus Faber Futura

Futura

Modern tradition

Sonus Faber Futura är den senaste inkarnationen av en högtalarmodell vars företrädare Amati och Amati Homage under årens lopp blivit ikoniska. Den tillbakalutade hållningen och lutformen känns tydligt igen, men Futuran har till skillnad mot tidigare generationer givetvis en mer självsäker och djärv framtoning.

Vänligen besök Sonus Faber eller distributören Audionord för mer information om det kompletta produktutbudet.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00