Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

 

Wilson Audio

Ledningsgruppen

Wilson Audio representerar för de allra flesta sinnebilden av amerikansk high-end. Under sin 30-åriga historia har man agerat ledstjärna i utvecklingen av högtalare på högsta tänkbara nivå, och längs vägen lanserat ett flertal ikoniska produkter. Företaget har en sällsynt förmåga att ständigt ligga i absolut framkant inom teknik- och kunskapsområdet där nya landvinningar och erfarenheter leder till modeller som ständigt förnyar respektive genre – ifrån de mäktigt kompromisslösa XLF till den nyligen lanserade Duette 2 – den första uppdateringen av Wilsons berömda stativhögtalare på över 7 år.

Wilson Duette 2 finns för demonstration i vårt showroom. Detta är en unik högtalare specifikt framtagen för maximal prestanda i utmanande miljöer. Resultatet är helt i klass med en golvhögtalare, och vänder sig till kräsna lyssnare med begränsat utrymme och höga krav på estetik och integrationsmöjligheter.

 

Wilson audio

Produktbeskrivningar

Vänligen besök Wilson Audio eller distributören Stylus Audio för mer information om det kompletta produktutbudet.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00