Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

17th of oktober

Perfect sense ♥︎ WiMP – streaming för musikälskare


Streaming via nätbaserade tjänster har under senare år utvecklats till den primära källan för att utforska, upptäcka och uppleva ny musik. Det många av oss saknat är en tjänst som erbjuder musik i en kvalitet lämpad för uppspelning i system där kraven på upplevelsen är högre än via ett par enkla hörlurar, datorhögtalare, soundbars etc.

Vi har sedan en tid påbörjat ett samarbete med WiMP HiFi. Tjänsten erbjuder streaming i lossless-format, vilket i praktiken motsvarar CD-kvalitet med motsvarande utbud som exempelvis Spotify.

Under hösten kommer vi löpande att ge rekommendationer och erbjuda spellistor med artister och album som erbjuder en ljud- och musikupplevelse utöver det vanliga.

Tjänsten når du via din WiMP-app ifrån din telefon eller surfplatta, vilken finns för både Apples iPhone och iPad liksom för Android-baserade enheter. Tillverkarna av mediaservrar erbjuder i allt högre utsträckning stöd för WiMP, däribland Lumin, men du kan givetvis också använda din bärbara eller stationära dator ansluten till ditt musiksystem för uppspelning.

Upplev skillnaden här (YouTube)

Välkommen till en enklare och mer välljudande framtid!

 

Perfect_sense_WiMP

Categories:  Aktuellt
3 Comments
 • Det var ett halvår sen jag bytte över från Spotify till Wimp har inte ångrat mig en sekund. Ljudkvaliteten är överlägsen det ända dåliga är när man vill lyssna på vänners Playlist som oftast är på Spotify

 • Älskar WIMP. Bytte också över ifrån Spotify. för samma pris fick jag dessutom 75 000 musikvideo i HD kvalité

 • Ja, det är svårt att hitta skäl till att inte välja WiMP HiFi framför alternativen. Spotify har ett försprång i utbredning och användargränssnitt, men återigen så handlar WiMP om kvalitet – framför allt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Ikon_Ljud_Start

  Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00