Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

4th of december

Vad tycker du?


Vad tycker du?

 

En av de vanligaste frågorna som jag får är vad jag tycker om en tillverkare eller produkt, och vad jag själv skulle ha valt. Något som kan ses som helt naturligt i min roll som rådgivare och säljare. Svaret på denna fråga kan dock lätt bli missledande.

Mitt jobb är inte att tala om för dig vad du ska välja. Jag vill istället hjälpa dig att göra rätt val. Det är en avgörande skillnad.

Stundtals så kan jag uppleva att mitt tillvägagångssätt skiljer sig ifrån vad vissa av er är vana vid. Motsatsen skulle isåfall vara att någon annan talar om för dig vilka val som du bör eller ska göra. Det blir sällan riktigt bra i slutändan om det inte är genuina råd baserade på djupare insikter.

Hi-fi är en väldigt personlig hobby som bygger på högst personliga val. Hur musiken återges och hur denna påverkar oss och våra sinnen skiljer sig mycket mellan oss som individer. Miljön där musikanläggningen lever och tar plats ställer också olika krav på storlek och utformning. Handhavandet och vår relationen till anläggningen har också betydelse för både oss och eventuella familjemedlemmar.

För mig så är det självklart att efter bästa förmåga lära mig så mycket som möjligt om dig sett till preferenser, musiksmak, nuvarande system, rum & akustik, budget osv. Det är en process som kan se lite olika ut, och ta kortare eller längre tid innan man är i mål. Många gånger så leder det till en lång relation där jag tacksamt får följa med på er resa över tid.

Denna process kräver också en del av dig som kund. Du behöver avsätta tid till att fundera på vad du tycker är viktigast, men också vara beredd att dela med dig för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Allt detta leder fram till behovet av lyhördhet ifrån min sida med tillgång till ett brett urval av alternativ. Förhoppningen är att kunna erbjuda något för er alla på den lite högre nivån där jag har valt att lägga mitt fokus.

Nu börjar vi närma oss jul- och nyårshelgen så sakteliga vilket kanske är årets bästa tid för musiklyssning, umgänge och eftertanke. Det är under dessa stunder som intryck kan mogna och tankar klarna till grund för kloka beslut.

Nu ska jag klä granen – precis som JAG vill ha den.

Ha en fin Söndag och andra advent!

/ Marcus

Categories:  Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00