Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Marten Mingus Twenty


Marten


Som svenskar så är vi numera inte så bortskämda med tillverkare på den högsta nivå, där det är stundtals smärtsamt att träffa malliga danskar med flera inhemska ess på hand. Som tur är så har vi Marten med sin fantastiska resa ifrån grogrunden på västkusten till internationell framgång, där man numera är vida representerade och respekterade världen över.


Marten Oscar Trio
Marten Oscar Trio

Oscar serien

Som så många andra tillverkare inom high-end sfären under senare år så har även Marten fokuserat mycket av sina resurser på utveckling av nya lösningar på den allra högsta nivån i form av mer eller mindre kompromisslösa produkter.

Under tidiga 2020 så nås vi så äntligen av en helt ny serie (Oscar) framtagen för att tillmötesgå våra typiska Skandinaviska krav på hög kvalitet och prestanda i kompakta och eleganta kabinett.

I Oscar serien så ingår en mycket potent stativhögtalare (Duo) med förmågan att fylla även ett något större rum med en generös och luftig ljudbild kombinerat med ett oväntat stabilt och kraftfullt basfundament.

Golvhögtalaren (Trio) är en elegant och fullskalig golvhögtalare med en hög grad av öppenhet, renhet och transient snabbhet sömlöst integrerat med en basåtergivning som både imponerar och engagerar.

Här hittar du mer information om Marten Duo och Trio.

Varmt välkommen att uppleva Marten och den nya Oscar serien hos oss!


Marten Oscar Duo
Marten Oscar Duo
Marten Oscar Trio
Marten Oscar Trio ifrån vårt showroom i Stockholm tillsammans med T-2000 25th ifrån Allnic.

Marten Oscar – en kort introduktion

Du hittar fler videos hos Martens YouTube kanal.


Ett äkta familjeföretag

Marten grundades redan 1998 av Leif Mårten Olofsson där företaget idag drivs tillsammans med de två bröderna Jörgen och Lars.

Här kan du läsa mer om hur allting började.


Priser

Här hittar du en komplett prislista (EUR) där en svensk version kommer inom kort.