Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Marten


Marten


Som svenskar så är vi numera inte så bortskämda med inhemska tillverkare på den allra högsta nivån, där det är stundtals smärtsamt att träffa malliga danskar med flera ess på hand. Som tur är så har vi Marten med sin fantastiska resa ifrån grogrunden på västkusten till internationell framgång, där man numera är vida representerade och respekterade världen över.


Marten Parker Duo
Parker Duo


Marten Parker

Den nya Parker serien placerar sig ovanför den nyligen lanserade Oscar med tre modeller – en stativare (Parker Duo) och två golvhögtalare (Parker Trio och Parker Quintet).

Utöver grundutförandet så går alla modeller att uppgradera till ”Diamond” nivå. Här får man en diskant i diamantutgåva, ett delningsfilter med ännu högre komponentkvalitet, bättre terminaler och internkablage ifrån Jormas Statement serie.

Vänligen kontakta oss för mer information, där vi inom kort kommer att ha Parker serien på golvet hos oss för demonstration och hemlån.

Här hittar du mer information om Parker serien.

Marten Parker Trio
Parker Trio
Marten Parker Quintet
Parker Quintet

Marten Oscar Trio
Oscar Trio

Marten Oscar

Som så många andra tillverkare inom high-end sfären under senare år så har även Marten fokuserat mycket av sina resurser på utveckling av nya lösningar på den allra högsta nivån i form av mer eller mindre kompromisslösa produkter.

Under tidiga 2020 så nås vi så äntligen av en helt ny serie (Oscar) framtagen för att tillmötesgå våra typiska Skandinaviska krav på hög kvalitet och prestanda i kompakta och eleganta kabinett.

I Oscar serien så ingår en mycket potent stativhögtalare (Oscar Duo) med förmågan att fylla även ett något större rum med en generös och luftig ljudbild kombinerat med ett oväntat stabilt och kraftfullt basfundament.

Golvhögtalaren (Oscar Trio) är en elegant och fullskalig golvhögtalare med en hög grad av öppenhet, renhet och transient snabbhet sömlöst integrerat med en basåtergivning som både imponerar och engagerar.

Här hittar du mer information om Marten Duo och Trio.

Varmt välkommen att uppleva Marten och den nya Oscar serien hos oss!


Marten Oscar Duo
Oscar Duo

Marten Oscar Trio

Oscar Trio ifrån vårt showroom i Stockholm tillsammans med T-2000 25th ifrån Allnic.


Presentationer & Guider

 

Leif ifrån Marten visar var skåpen ska stå under premiären av den nya högtalaren Septet under München mässan i Maj 2023.

Två stora nyheter hos denna högtalare är en egenutvecklad 1″ diamant diskant kombinerat med ett 3″ berrylium element för det känsliga mellanregistret.
 
Du hittar fler videos hos Martens YouTube kanal.

Ett äkta familjeföretag

Marten grundades redan 1998 av Leif Mårten Olofsson där företaget idag drivs tillsammans med de två bröderna Jörgen och Lars.

Här kan du läsa mer om hur allting började.


Priser

Här hittar du en aktuell prislista.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00