Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Pass Labs INT-250

Pass Labs


Nelson Pass är en av vår tids levande legender där hans livsverk Pass Labs snart firar sitt 30-års jubileum.

En grundläggande filosofi hos Pass är att man endast åstadkommer det man vill uppnå genom en iterativ utvärderingsprocess där lyssning är minst lika viktigt som mätvärden. Man använder så korta signalvägar och så få förstärkarsteg som möjligt i sina konstruktioner med minimal negativ återkoppling.

Under senare år så har man ökat sitt fokus på integrerade lösningar allt mer i linje med en ökad efterfrågan i framför allt Europa (däribland Sverige och Skandinavien). Samtidigt så håller man traditionen stark genom att även erbjuda en bred uppsättning av för- och slutsteg i två parallella serier.

XA och referensserien XS är konstruktioner i ren Klass A i likhet med de integrerade förstärkarna INT-25 och INT-60. I X serien så hittar vi Klass A/B konstruktioner vilka erbjuder mer kraft och effekt. I sortimentet så hittar vi även renodlade försteg och RIAA försteg samt hörlursförstärkaren HPA-1.

Vi har tillgång till ett brett utbud av förstärkare ifrån Pass Labs för provlyssning i vårt showroom i Stockholm samt för hemlån över hela landet.

Du hittar hela utbudet av modeller med specifikationer hos tillverkaren.

Varmt välkommen att lära känna dessa underbara förstärkare hos oss!

Pass Labs XS-150
Pass Labs XS-150

Pass Labs INT-60

Pass som musikförmedlare

Under åren så har Pass gjort sig kända för vissa speciella kvaliteter där man idag har en trogen skara lojala följare världen över. Om du är mer intresserad av att kunna njuta av din musik än att analysera enskilda ljudparametrar och vill kunna spela alla dina strömmande och lagrade filer och skivor – kanske även de med lägre ljudkvalitet – så kan Pass vara svaret.

Pass förstärkare erbjuder en kraftfull och generös men samtidigt intim presentation. Det finns en självklarhet hos återgivningen där följsamhet, balans och harmoni förstärks av en rik och fyllig grundklang. Detta ger ett behagligt lugn till lyssningen som får axlarna att åka ned och medvetandet att slappna av där musiken tar överhanden. För många musikälskare så borde det vara slutmålet.

Pass Labs INT-25
Pass Labs INT-25

First Watt

First watt

För dig som har lättdrivna högtalare så erbjuder Nelson Pass även förstärkare under namnet First Watt.

First Watt kan ses som ett ständigt pågående sidoprojekt där Nelson Pass utforskar och utmanar en av sina tidiga ställningstaganden (ursprungligen uttryckt av Dick Olsher) – ”The first watt is the most important watt.”.

Det är med andra ord kvaliteten hos den första watten som räknas – där mer kraft inte nödvändigtvis ger ökat välljud. Faktum är att det vanligen är enklare och mindre kostsamt att bygga en förstärkare av hög kvalitet med låg effekt – vilket också är essensen av det Nelson Pass vill åstadkomma med dessa förstärkare.

Om du har horn eller ett par lättdrivna bredbandshögtalare ifrån Cube eller Voxativ exempelvis så är detta förstärkare väl värda att utforska där också prisbilden är lägre än hos Pass.
En intervju med Nelson Pass

Audio Excellence Canada har intervjuat Nelson Pass, vilket ger en god introduktion till hans grundfilosofi och ambitionen bakom hans konstruktioner och produkter.


Pass INT-250 ifrån vårt showroom i Stockholm

Pass INT-25
Pass INT-25 ifrån vårt showroom i Stockholm
First Watt F8 ifrån vårt showroom i Stockholm

Tester & Utmärkelser

Pass Labs har en komplett översikt av aktuella tester på sin hemsida.


Priser

Här hittar du en komplett prislista för Pass Labs och First Watt.

Vänligen kontakta oss gällande lyssning, hemlån, inbyten och finansiering.

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00