Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

26th of november

Bästa pris till varje pris?


 

BLACK FRIDAY blev plötsligt Black Week, där många butiker krigar om vår uppmärksamhet just nu. Samtidigt så knackar samvetet oss på axeln och ställer obekväma frågor i tider av ökad miljömedvetenhet och uppmaningar om återhållsamhet.

Vi skulle vilja sammanfatta vår rekommendation så här:

– Satsa på kvalitet
– Tänk långsiktigt
– Gör hållbara val

Produkter av låg KVALITET är varken roliga att köpa eller att äga och har ofta begränsad livslängd. De kommer inte att ge dig den (musik)upplevelse som du hoppades på och inte heller samma ägarglädje. Risken ökar också för fel och defekter. Saker som vi investerar i och som ger oss glädje över tid är också sådant som vi väljer att underhålla och ta hand om – istället för att slänga och köpa nytt.

Att satsa LÅNGSIKTIGT innebär att göra medvetna val utifrån dina förutsättningar och personliga preferenser. Rum och akustik, systemmatchning och hur DU vill att musiken ska presenteras spelar alla avgörande roll. Alltför ofta så får vi samtal och mejl ifrån kunder som har köpt fel. Ofta för att man har gjort förhastade val, och inte sällan för att man har nappat på ett erbjudande där priset var den avgörande faktorn. Detta trots att de flesta av oss är väl medvetna om allt det där andra som är viktigare och mer avgörande för att man ska bli nöjd och tillfreds med sitt val över tid. Här har vi som återförsäljare också ett stort ansvar som rådgivare under köpprocessen. Ett stressat felköp har bara förlorare, och om det mot förmodan inte blev så bra som du förväntade dig där hemma så finns det alltid alternativa lösningar och utvägar vid ett köp ifrån oss.

Låt inte andra göra dina val åt dig. Våga lita på din egen övertygelse i samråd med en leverantör som ger dig ärliga råd. Då blir det tryggt, långsiktigt och bra.

HÅLLBARHET är ett lika trendigt som diffust begrepp i dessa dagar. För oss så innebär det att göra ansvarsfulla val som inte bara gynnar dig och oss kortsiktigt, utan även våra medmänniskor långsiktigt. I vår branch så betyder det att välja rätt leverantörer som i så hög utsträckning som möjligt väljer lokala underleverantörer och kvalitativa komponenter med en ambition att tillhandahålla service och i bästa fall möjlighet till uppgraderingar över tid. Allt i syfte att ge produkterna ökad livslängd, men även dig som ägare möjlighet att sitta nöjd och trygg med ditt val under lång tid.

Det är inte enkelt att förhålla sig till allt detta i en föränderlig värld, men vi gör vårt bästa, och hoppas att du gör det också.

Tack för att du läser och tänker efter.

/ Marcus med vänner

Categories:  Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00