Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Aavik

Dansk dynamit

Aavik är den naturliga fortsättningen på danskarnas satsning med Michael Borresens i spetsen, där man under senare år etablerat sig i det absoluta toppskiktet med högtalarna ifrån Raidho samt kablar och resonanshantering ifrån Ansuz.

Den integrerade förstärkaren U-300 är först ut i serien, och har nyligen följts av ett för- och slutsteg samt nya U-150. U-300 och U-150 tillhör en ny generation helhetslösningar där man samlat förstärkning, D/A-omvandling och RIAA i en och samma enhet.

Vårt intryck av U-300 är att den erbjuder kraft, kontroll och definition mot en nattsvart, knäpptyst bakgrund på en nivå vi sällan har upplevt. Så långt är det många andra som hänger med, men det som lyfter Aavik till nästa nivå är känslan av ett obehindrat flöde och en väl sammanhållen presentation med en klangrikedom som man vanligen förknippar med bättre rörförstärkare. En mycket speciell upplevelse.

Vi har Aavik U-300 och U-150 för permanent demonstration hos oss i Stockholm. Varmt välkommen att uppleva dessa unika produkter.

Läs mer hos tillverkaren.

U-300

Aavik

U-150 – Nyhet!

Aavik_U-150

Aavik_U-150

Aavik U-300 får nu ett mindre syskon i form av U-150. Denna följer i spåren efter den större U-300 som av många kallats en av världens allra främsta. Slutstegsdelen hos U-150 är identisk med storebrors, där skillnaden främst ligger i förstegsdelen där U-150 också är modulär med DAC & RIAA som tillval. Detta är en oerhört intressant produkt med makalös prestanda och kittlande design, vilken kommer att finnas för permanent demonstration hos oss i Stockholm.

Här hittar du en full specifikation.

En kort introduktion

Aavik U-150
There can’t be many amplifier brands that would do something quite as bold as Aavik has done here.

Test hos Hifi+ | Alan Sircom

Aavik U-300
This really is one of the best amplifiers money can buy…

Test hos Hifi+ | Alan Sircom

Aavik U-300
,,,the U-300 is a game-changer in the high-end industry.

Test hos The Absolute Sound | Don Saltzman

Priser

Här hittar du en aktuell prislista.

Vänligen kontakta oss för inbytes- och finansieringsmöjligheter.