Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Sök


Innehåll


© Perfect sense 2018

Børresen Acoustics

Ett nytt kapitel

Konstruktören bakom framgångarna hos Raidho, Ansuz och Aavik heter Michael Børresen. Under de senaste åren så har trion bakom dessa tre tillverkare med Michael i spetsen befäst en unik ställning med sitt unika helhetsgrepp igenom hela kedjan, ifrån vägguttag till högtalarelement.

Under 2018 så inleds ett helt nytt kapitel när den danska trion med Michael Børresen i spetsen lanserar en ny serie högtalare under namnet Børresen Acoustics. Under en sen middag i maj i samband med München-mässan så avslöjades de långt gångna planerna, där vi fick se ett projekt under utveckling som verkligen triggade alla våra sinnen – både konstruktionsmässigt och estetiskt.

Med erfarenhet ifrån tiden hos Raidho i bagaget så har man utvecklat ett nytt högtalarkoncept med tre nya modeller ifrån grunden. En stativhögtalare (01), en mindre golvhögtalare (02) och en större (03). Kabinettet, de dynamiska elementen liksom banddiskanten är nyutvecklade i från grunden, med egenskaper och toleranser på en nivå som man tidigare inte har kunnat erbjuda.

Högtalarna har paneler i valnöt och kan även specialbeställas i valfri lackering.

Världspremiären sker under mässan Rocky Mountain Audio Fest och Göteborg Hifi Show den 15-16 September 2018.

Under hösten 2018 så kommer vi att bjuda in till ett dedikerat event hos oss i Stockholm med tillverkaren på plats. Missa inte det!

Mer om Börresen kan du läsa på tillverkarens hemsida och på Facebook.

Børresen 01

Børresen Acoustics 01

 

Børresen Acoustics 02

 

Børresen 02

Børresen Acoustics 03

 

Børresen 02

Michael Börresen berättar mer om den nya högtalarserien

 

Priser

Här hittar du en aktuell prislista.

 

Vänligen kontakta oss för aktuella priser, inbytes- och finansieringsmöjligheter.