Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Lumin T2
Lumin T2

Så väljer du rätt nätverksspelare

 

Utvecklingen inom det digitala området fortsätter. Allt handlar dock inte om det senaste av teknologi, tjänster eller format. Viktigare är att hitta en produkt som upplevelsemässigt passar ditt system och dina preferenser – oavsett vad specifikationer, tester eller andra tänker och tycker. Att lyssna och bilda sig sin egen uppfattning är som alltid helt avgörande.

Att fundera på

Vägen mot rätt nätverksspelare kan verka svår och snårig, men med svaren på ett par enkla frågor så brukar antalet alternativ minska snabbt. Samtliga av våra produkter erbjuder möjligheten att spela upp strömmad musik ifrån Tidal samt lagrad musik ifrån extern hårddisk eller nätverksdisk (NAS) på ditt hemmanätverk.

Här är lösningen när du även behöver…

Nyheter 2019

Lumin T2
Lumin T2

Lumin T2

Efter att ha lanserat sitt nya flaggskepp X1 samt de två instegsmodellerna D2 och U1 Mini under 2018 så kommer nu äntligen den efterlängtade efterföljaren till de tidigare mellanmodellerna A1 och T1. Lumin T2 bygger i mångt och mycket på det man har implementerat i toppmodellen X1, men i ett helt nytt och något enklare sektionsindelat chassi till ett mer fördelaktigt pris.

Varför Lumin?
Lumin är valet för dig som primärt lyssnar på strömmad eller lagrad musik och redan har en NAS eller motsvarande på ditt lokala nätverk. Enheterna stödjer alla format (PCM, DSD, MQA) och tjänster (Roon, Tidal, Qobuz, Spotify) och är en av de mest välljudande, enkla och smidigaste produkterna att komma igång med och använda som vi känner till.

Här kan du läsa mer om Lumin.

Aurender A100
Aurender A100

Aurender A100

Pionjärerna inom digital uppspelning fortsätter att vidareutveckla nya modeller utifrån en solid plattform av kunnande och teknologi. Med A10 som kom härom året så lanserade man inte bara sin första streamer/server med integrerad DAC och volymkontroll (eller ett digitalt försteg om man så vill), utan även en av de allra första fullt MQA-kompatibla enheterna på marknaden. Med nya A100 så är ambitionen att erbjuda motsvarande funktionalitet i en något kompaktare enhet till ett lägre pris (39.000 kr).

Varför Aurender?
Aurender är den mest mogna och välbyggda plattformen för uppspelning av strömmad eller lagrad musik som finns idag. A10 och A100 har också inbyggda MQA-kompatibla DAC:ar och volymkontroll för anslutning till aktiva högtalare eller slutsteg direkt. ACS10 är en annan nyhet för 2019, vilken även har automatiserad rippning av dina CD-skivor inbyggd (vilket fungerar ypperligt).

Här kan du läsa mer om Aurender.

Ayre QX-8

Ayre QX-8

Ayre QX-8

Vi älskar Ayre av en anledning. Få produkter spelar med samma naturlighet och musikaliska övertygelse. Det här är en tillverkare som verkligen har lyckats skapa en genuint analog känsla, intimitet och närvaro i återgivningen som alltid imponerar och engagerar.

Den nya 8-serien där även den integrerade förstärkaren EX-8 ingår utökas under våren med QX-8. En nätverksspelare vilken liksom storebror QX-5 är modulär där du endast behöver investera i de funktioner som du verkligen behöver och ingenting annat – streaming, DAC, volymkontroll och hörlursutgång.

Här kan du läsa mer om Ayre.

Bilden visar den integrerade förstärkaren EX-8 där QX-8 kommer att ha en snarlik design inom samma familj.

Innuos Statement
Innuos Statement

Innuos – nu i MKIII versioner

På bara ett par år så har Innuos etablerat sig i toppskiktet ibland streamers/servrar i detta segment med sina ambitiösa produkter. Utbudet är brett, ifrån instegsmodellen Zen Mini upp till flaggskeppet Statement. I grund och botten så är alla modeller streamers och servrar med intern lagring och rippningsmöjligheter. En mer eller mindre unik möjlighet hos Innuos är att du kan installera Roon Core (server) samtidigt som enheterna i praktiken även är Endpoints (klient). Du behöver med andra ord ingen dator (eller NAS) på nätverket alls, vilket underlättar mycket. Under 2019 så nylanserar man hela sin linje i MKIII versioner.

Varför Innuos?
Spelar du ofta och gärna högupplöst lagrad musik utöver strömmad ifrån Tidal etc? Har du en stor CD-samling som du gärna vill rippa och lagra för att frigöra ett par hyllmeter? Vill du ha en prisvärd, komplett och högpresterande lösning ifrån en av de mest intressanta tillverkarna just nu? Om svaret är JA så kan Innuos vara något för dig.

Här kan du läsa mer om Innuos.

Vad är rätt för dig?

Vår ambition är enkel – att erbjuda de mest innovativa, kompletta och välljudande lösningarna på marknaden inom detta segment. Hos oss hittar du allt – ifrån en seriös streamer som en första uppgradering ifrån en traditionell dator till en nätverksspelare eller DAC i referensklass.

När du kontaktar oss så ger vi dig möjlighet att diskutera dina behov närmare mot en tänkbar lösning. Du är sedan varmt välkommen för ett besök och/eller hemlån av de produkter som du är intresserad av.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare!

Här hittar du en översikt av alla våra produkter.