Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

Aurender A20


Så väljer du rätt nätverksspelare


Vägen mot att välja rätt nätverksspelare kan verka svår och snårig, men med svar på ett par enkla frågor så brukar antalet alternativ minska ganska snabbt.

Allt handlar dock inte om det senaste av funktionalitet och teknologi. Det är viktigare att hitta en produkt som upplevelsemässigt passar ditt system och dina preferenser – oavsett vad specifikationer, tester eller andra tänker och tycker. Att lyssna och bilda sig sin egen uppfattning – hos oss eller hemma – är som alltid helt avgörande.

Att fundera på

Vilka funktioner behöver du?

Samtliga nätverksspelare ur vårt sortiment erbjuder möjligheten att spela upp strömmad musik ifrån Tidal och Qobuz liksom lagrad musik ifrån extern hårddisk eller nätverksdisk (NAS) över ditt hemmanätverk.

Här är lösningen när du även behöver…

Nyheter

Här följer ett urval av nyheter inom detta segment.

 

CH Precision C1.2

 

CH Precision C1.2

CH Precision tillverkar modulär elektronik i absolut världsklass där man nu lanserar en större uppgradering av sin DAC/Controller. C1.2 är i grunden en DAC på referensnivå vilken kan byggas ut med streaming och analoga utgångar via expansionskort på baksidan. Du kan även addera den externa strömförsörjningen X1 samt master-klockan T1 för att lyfta prestanda och ljudkvalitet ytterligare.

Uppdateringarna i korthet:

  • Four-fold increase in processing power.
  • Revised and refined proprietary PEtER algorithm also introduces fixed-point processing.
  • New sophisticated power-management software reduces system noise levels.
  • All-new MEMS-based, thermally compensated and shunt regulated master clock.
  • Discrete, local regulation of DSP and FGPA chips.
  • Fully MQA compliant for disc as well as file replay.
  • Improved, by-passable hybrid digital/analog volume control.


För dig som ägare av den tidigare C1 så finns det självklart möjlighet att uppgradera till nya C1.2.

Här kan du läsa mer om nya CH Precision C1.2.


 

Matrix Audio

Matrix Audio

Matrix Audio erbjuder nätverksspelare med en ovanligt bred uppsättning funktionalitet och stöd för en majoritet av alla moderna tjänster som finns idag i en attraktiv prisklass.Aurender A200, A15 och A20

Aurender lanserar nu tre nya modeller i sin A-serie vilka alla har intern DAC och volymhantering. Samtliga har också digitala ingångar samt möjlighet till intern lagring via expansionsfack på baksidan.Lumin U2, T3 och P1

Lumin har nyligen lanserat tre nya modeller vilka löser olika behov på skiftande nivåer:

U2 är den mest populära renodlade streamern ifrån Lumin och efterföljaren till den populära föregångaren U1 Mini.

T3 ersätter den tidigare T2 och är Lumins mellanmodell för dig som önskar en streamer med intern DAC på högre nivå.

P1 är en helt ny toppmodell som lånat mycket av teknologin ifrån flaggskeppet X1 samtidigt som det är ett komplett försteg som även har analoga ingångar.


Innuos Statement NextGen

Innuos Pulse & Statement NextGen

Innuos PULSE är en ny serie med nätverksspelare vilka kompletterar den tidigare ZEN serien.

Utmärkande för PULSE är att dessa till skillnad emot ZEN saknar intern lagring (hårddisk) och rippningsmöjlighet.

Nätverksspelarna kan användas antingen fristående med tillgång till externa streamingtjänster (Qobuz och Tidal), internetradio samt lagrad musik ifrån extern hårddisk eller NAS. Allt hanteras sedan via Innuos egen applikation Sense. Alternativt så kan de komplettera en befintlig Innuos eller Roon server som ren transport (renderare) och då också med möjlighet till multirum via flera zoner i hemmet.

Statement NextGen är en vidareutveckling utav Innuos referensserver vilken har fått en helt ny strömförsörjning.


Boulder 812

Boulder 812

Boulder 812 är ett komplett försteg med DAC, digitala och analoga ingångar, streaming (Roon/UPnP) och hörlursutgångar. En komplett lösning för alla tänkbara behov helt enkelt – som vanligt med Boulders ledande byggkvalitet och prestanda.


Vad är rätt för dig?

Vår ambition är enkel – att erbjuda de mest innovativa, kompletta och välljudande lösningarna på marknaden inom detta segment. Hos oss hittar du allt – ifrån en seriös streamer som en första uppgradering ifrån en traditionell dator till en nätverksspelare eller DAC i referensklass.

När du kontaktar oss så ger vi dig möjlighet att diskutera dina behov närmare mot en tänkbar lösning. Du är sedan varmt välkommen för ett besök och/eller hemlån av de produkter som du är intresserad av.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare!

Här hittar du en översikt av alla våra produkter.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00