Nyhetsbrev tack!

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad med information om produktnyheter, reportage, utvärderingar, skivsläpp och andra godsaker.

Vi kommer endast att använda din e-post för direkt-
kontakt med dig, och aldrig lämna ut den till annan part.

Tack, snart börjar det roliga!

Välkommen som prenumerant på vårt nyhetsbrev, vilket utkommer 4-6 gånger per år. För dagliga uppdateringar, följ oss gärna på Facebook.

30th of oktober

Ett lyckat event med Aavik, Ansuz och Raidho


Event-Ansuz-Aavik_171029-13

Tack för besöket!

Ett stort TACK till alla er som besökte oss under söndagens event med Ansuz, Aavik och Raidho. Vi hade fulla sittningar med stor entusiasm under hela dagen.

Frits ifrån Ansuz/Aavik bjöd på djupa insikter och övertygande demonstrationer av de nya kabelserierna och fötterna ifrån Ansuz, liksom den nya integrerade förstärkaren Aavik U-150.

Visningarna avslutades med en världspremiär av Mainz d-tc. En strömfördelare på den allra högsta nivån med en kombination av egenskaper och kvaliteter som sammantaget lyfter hela upplevelsen på ett fantastiskt sätt, med en presentation som andas liv och närvaro.

Ett hedersutnämnande till C.E.C. vars CD-transporter är helt fantastiska, där TL 2N hjälpte till att lyfta systemet till de högsta höjderna under dagen.

Vi kommer att ha samtliga serier (utom d-tc) ifrån Ansuz hos oss för permanent demonstration tillsammans med de båda integrerade förstärkarna U-150 och U-300.

Varmt välkommen för ett besök, lyssning och hemlån.

/ Marcus, Frits och Christian

Mer om tillverkarna:
www.perfect-sense.se/varumarken/ansuz
www.perfect-sense.se/varumarken/aavik
www.perfect-sense.se/varumarken/raidho
www.perfect-sense.se/varumarken/c-e-c

 

Frits förklarar vad DYNAMIK egentligen innebär (skillnaden mellan den lägsta och högsta ljudstyrkan som vi hör), vikten av denna för engagemanget i musiken, och hur rätt fundament – strömkvalitet, jordning och resonanshantering – kan skapa optimala förutsättningar för ökad dynamik och en starkare upplevelse.

 

Avbytarbänken med Ansuz-kablar ifrån samtliga av de nya serierna – P2, A2, C2 och D2. Raidho D-1.1 stod för den sista delen i kedjan (högtalarna).

Ansuz Mainz d-tc. En av marknadens mest ambitiösa och högpresterande strömfördelare där isolering, jordning och resonanshantering har tagits till den yttersta nivån. Enheten använder sig också av den allra senaste Sparkz-teknologin ifrån Ansuz i syfte att minimera inkommande och omgivande störningar.

Categories:  Events

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ikon_Ljud_Start

Kontakta oss för en pratstund | Boka ett personligt besök | Anmäl dig till Nyhetsbrevet | Följ oss på Facebook | Ring oss på 08 518 368 00